TIETOPYYNTÖ: Piendiagnostiset laitteet

Information

11/13/2020 10:35 AM (GMT+01:00)
12/4/2020 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
00029 HUS
Finland
1567535-0

Closing date has passed.

Short descriptionTÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN TARKENTAVA MARKKINAKARTOITUS ELI TIETOPYYNTÖ:

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) suunnittelee Piendiagnostisten laitteiden kilpailutusta yhdessä muiden tilaajatahojen kanssa. Tarjouspyyntö tullaan oletettavasti julkaisemaan vuoden 2020 lopussa tai vuoden 2021 alussa.

Tietopyynnön tavoitteena on saada näkemyksiä tarjouspyynnössä kilpailutettaviin tuotteisiin ja niiden yksityiskohtaisiin ominaisuuksiin, jotta tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Hankintayksikkö pyytää alalla toimivia yrityksiä esittämään kirjalliset kommenttinsa tietopyyntömateriaaliin siten kuin kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" on ohjeistettu.

Tietopyyntöön vastaaminen ei muodosta yritykselle velvollisuutta osallistua tarjouskilpailuun, eikä se ole tarjouskilpailuun osallistumisen edellytys. Tietopyyntöön vastaaminen ei vaikuta tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa, eikä tietopyyntöön vastanneille makseta korvausta
tietopyyntöön vastaamisesta tai markkinavuoropuheluun osallistumisesta. Tietopyynnössä esitetty tieto on hankintayksikön alustavaa arviota kilpailutuksen
toteuttamisesta ja tietopyynnössä esitetyt seikat voivat muuttua hankintaa valmisteltaessa.
Hankintayksikkö pyytää vastauksia tietopyyntöön 4.12.2020 klo 12:00 mennessä. Vastaukset tulee antaa Tarjouspalvelu.fi-portaalin kautta määräaikaan mennessä.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa sellaisena, kuin tietopyynnössä on esitetty. Hankintayksiköllä on mahdollisuus hyödyntää tietopyynnössä saamiansa tietoja tulevan tarjouspyynnön suunnittelussa. Päätökset hankintaprosessin yksityiskohdista tehdään vastausten saapumisen jälkeen.

Files

Name Size
PIENDIAGNOSTISET LAITTEET.pdf 257 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00