Espoon irtokalustehankinnat 2021 / Kierrätyskalusteiden hankinta - Kutsu markkinavuoropuheluun

Information

10/29/2020 1:22 PM (GMT+01:00)
11/10/2020 2:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Marja Ahola Marja Ahola
PL 640
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Closing date has passed.

Short description

Tämä on kutsu markkinavuoropuheluun koskien Espoon irtokalustehankintoja ja niihin liittyviä palveluja.

Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan ilmoitus markkinavuoropuhelusta mahdollisille hankinnasta kiinnostuneille toimittajille. Tällä kutsulla markkinavuoropuheluun ei pyydetä eikä tähän anneta tarjouksia, vaan tiedotetaan markkinoita tulevasta kilpailutuksesta.

Markkinavuoropuhelu koskee kierrätyskalusteita eli käytettyjen kalusteiden ostamista tai vuokraamista toimittajalta.

Espoon kaupunki on kilpailuttamassa irtokalusteiden hankintaa ja kilpailutuksessa tullaan mahdollisesti tekemään oma osa-alue kierrätyskalusteille. Kutsulla kartoitetaan kierrätyskalusteita tarjoavia toimittajia sekä heidän tarjoamia palveluita, ennen varsinaisen tarjouspyynnön julkaisemista. Tarjouspyyntö tullaan todennäköisesti julkaisemaan vuoden vaihteessa 2020 - 2021.

Markkinavuoropuhelussa kerätyt tiedot säilyvät täysin luottamuksellisina ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan kehittämiseen ja suunnitteluun. Markkinavuoropuhelu ei velvoita toteuttamaan hankintaa tässä dokumentissa kuvatulla tavalla.

Markkinavuoropuhelukutsu tai siihen vastaaminen, ei sido yritystä tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei myöskään vaikuta vastaajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun vastanneille ja osallistuneille ei makseta korvausta osallistumisesta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Espoon irtokalustehankinnat 2021 - Kierrätyskalusteiden hankinta.pdf 250 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00