Lakipalveluiden hankinta Jyväskylän kaupungille

Information

10/12/2020 10:09 AM (GMT+02:00)
11/2/2020 8:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Jyväskylän kaupunki Jyväskylän kaupunki
Laki- ja kilpailuttamispalvelut Laki- ja kilpailuttamispalvelut
Annika Temonen Annika Temonen
Kilpisenkatu 1
40100 Jyväskylä
Finland
0174666-4

Closing date has passed.

Short description

TIETOPYYNNÖN TARKOITUS
Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan kutsu vuoropuheluun markkinakartoitusta varten. Jyväskylän kaupungin (myöhemmin hankintayksikkö) tässä ilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta tai hankintamenettelystä eivät ole hankintayksikköä sitovia mahdollisessa hankintamenettelyssä.

Tällä ilmoituksessa hankintayksikön tarkoituksena on kartoittaa hankinnasta kiinnostuneita yrityksiä ja toimijoita sekä niiden näkemyksiä hankinnan kohteesta ja palvelulle asetettavista vaatimuksista.

Vuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia yrityksiä tarjouksen tekemiseen mahdollisessa tarjouskilpailussa, eikä toisaalta vuoropuheluun osallistumatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä mahdollisessa hankintamenettelyssä. Osallistuneille yrityksille ei makseta korvausta vastaamisesta tai osallistumisesta.

YLEISTIETOA HANKINNAN KOHTEESTA
Jyväskylän kaupunki on kilpailuttamassa erinäisiä lakipalveluita. Palveluiden on tarkoitus täydentää omana työnä tehtävää lakipalvelua. Alustavasti kilpailutuksen eri osa-alueiksi ollaan suunniteltu suurimpien tarpeiden perusteella seuraavia:
1) Yleiset oikeudelliset palvelut
2) IT-juridiikka
3) Yritysjuridiikka.

Kullekin osa-alueelle valitaan useampia palveluntuottajia. Myöhemmin julkaistavaan tarjouspyyntöön palveluntuottaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan osaan.

Kaupunki ostaa hankinnan kohteena olevaa palvelua erityisesti haastavammissa tai laajemmissa juridisissa tapauksissa sekä silloin, kun omat resurssit eivät riitä.

Voit tutustua alustavaan hankinnan kohteen kuvaukseen "Palvelukuvaus"-asiakirjassa, joka on tämän ilmoituksen liitteenä Tarjouspalvelu.fi:ssä. Asiakirja sisältää alustavat, pakolliset vaatimukset palvelulle. Vaatimuksia täsmennetään valmistelun aikana, ja vuoropuhelussa yrityksen on mahdollista antaa näkemyksiä myös palvelukuvauksen sisältöön ja vaatimuksiin.
Hankintailmoitus ja tarjouspyyntö on tarkoitus julkaista loppuvuoden 2020 aikana.

NÄIN OSALLISTUT
Tavoitteenamme on kartoittaa markkinoilla olevien toimijoiden kiinnostusta hankintaan, heidän palveluntarjontaansa sekä näkemyksiään alustavaan palvelukuvaukseen ja erityisesti siinä esitettyihin vaatimuksiin.

Vuoropuhelua käydään ensisijaisesti teams-yhteydellä. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, voidaan ajankäytön järkevöittämiseksi osa vuoropuheluista suorittaa kirjallisesti, samansisältöistä agendaa hyödyntäen. Team-kokoukset järjestetään viikoilla 45-47, ja niihin kutsutaan erikseen.

Ilmoittautumiset vuoropuheluihin tehdään sähköpostitse osoitteeseen annika.temonen@jyvaskyla.fi ma 2.11.2020 klo 9 mennessä. Otsikoi ilmoittautumisesi "Lakipalveluiden vuoropuhelu / Yrityksen nimi". Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot:
- lyhyt kirjallinen esittely yrityksestä ja tarjottavista palveluista
- lyhyt kuvaus erityisosaamisesta
- mitä voisitte Jyväskylän kaupungille tarjota ottaen huomioon tietopyyntöilmoituksessa esitetyt tiedot
- vuoropuhelutilaisuuksiin osallistuvat henkilöt (1-2 hlöä) sähköpostiosoitteineen

Vuoropuhelun tarkempi agenda ja kysymyslista toimitetaan noin viikkoa ennen vuoropuhelutilaisuuksia.

Mikäli ilmoittautumisenne sisältää liike- tai
ammattisalaisuuksia tai muuta salassa pidettävää aineistoa, pyydämme teitä yksilöimään ja merkitsemään ao. tiedot selvästi ilmoittautumiseenne.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
313680_liitteet.zip 371 KB
Tietopyyntö.pdf 187 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00