Katsastuspalveluiden hankinta kuljetuskalustolle

Information

Open procedure
10/9/2020 2:34 PM (GMT+02:00)
10/30/2020 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Sirpa Apell Sirpa Apell
PL 1100
01030 Vantaan kaupunki
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

Vantaan kaupungin hankinta pyytää tarjouksia ajoneuvojen katsastus- ja rekisteröintipalveluista Vantaan kaupungin ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen ajoneuvoille.

Hankintaan valitaan yksi Toimittaja.
Vantaan kaupungin kuljetuskaluston hallinnointi on keskitetty kaupungin Varikolle ja pelastuslaitoksen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle. Lisäksi katsastuspalveluita tilataan Vantaan Ammattiopisto Variasta liikenteen koulutuslinjalta. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen toiminta-alue on kahdeksan kunnan alueella (Vantaa, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Pornainen, Hyvinkää ja Mäntsälä).

Katsastettavat ajoneuvot ovat eri käyttövoimilla toimivia henkilöautoja paketti- ja kuorma-autoja, ambulansseja, paloautoja ja perävaunuja.

Katsastettavia ajoneuvoja on vuodessa n. 250 kpl, jakautuen kevyisiin ja raskaisiin ajoneuvoihin.

Tarjoajan / Toimittajan vähintään yhden katsastusaseman pitää sijaita Vantaan kaupungin alueella tai kaupungin rajan välittömässä läheisyydessä. Valitun Toimittajan katsastusasemalla / asemilla pitää olla mahdollista katsastaa raskasajoneuvokalusto, että kevytajoneuvokalusto, perävaunut sekä hoitaa mm. rekisteröinnit, katastusaseman aukioloaikoina.

Koska pelastuslaitoksen toiminta-alue on kahdeksan kunnan alueella, tilaaja varaa oikeuden poikkeustapauksissa ja tarvittaessa, muualla kun Vantaan alueella, käyttää jotakin muuta katsastusasemaa, kuin nyt tällä tarjouskilpailulla valittua palo- ja pelastustoimen ajoneuvojen katsastuksissa.

Tilaaja ei sitoudu käyttämään mitään tiettyä määrää katsastuspalveluita sopimuskautena.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Katsastuspalveluiden hankinta kuljetuskalustolle_liitteet.zip 353 KB
Katsastuspalveluiden hankinta kuljetuskalustolle.pdf 296 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00