Kalėdinių lauko dekoracijų kabinimo, nukabinimo ir sandėliavimo darbų konkursas pk-MD-IS-20-0010

Information

9/23/2020 2:03 PM (GMT+02:00)
9/28/2020 4:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Palink UAB Palink UAB
Kristina Senkutė Kristina Senkutė
Lentvario g. 33
LT-02241 Vilnius
Lithuania
110193723

Closing date has passed.

Short description

UAB "Palink" skelbia pirkimų konkursą Kalėdinių lauko dekoracijų kabinimo, nukabinimo ir sandėliavimo darbams ir kviečia teikti pasiūlymus.
Kainos turi būti pateiktos Eur be PVM.
Prekių pristatymo/paslaugų suteikimo  vieta: IKI parduotuvės, visa Lietuva.
Pasiūlymas turi būti pateiktas iki 2020 m. rugsėjo 21 d. per el.pirkimų platformą „Mercell“.
Kilus klausimams dėl pirkimo objekto kreiptis  į Parduotuvių rinkodaros vadybininkę Editą Vaitkutę tel.  +370 640 82895, el.paštas: edita.vaitkute@iki.lt
Kilus techniniams platformos „Mercell“ klausimams, kreiptis tel. +370 645 50371, el.paštas:gice@mercell.com

Kalėdinių lauko dekoracijų kabinimo, nukabinimo ir sandėliavimo darbai 185 IKI parduotuvėse visoje Lietuvoje.
Įmonė turės pakabinti lauko girliandas ant parduotuvių fasadų, naudojant tam reikalingas priemones, keltuvus, darbuotojų apsaugas bei kitas reikalingas priemones. Taip pat užtikrinti, kad girliandos yra gerai pajungtos kad šviestų. Antru važiavimu per kelias dienas įmonė turės sujungti visas girliandas. Jei kyla problemų dėl lauko girliandų kokybės, turi susisiekti su girliandų tiekimo įmone dėl pakeitimo bei užkeisti veikiančiomis girliandomis.
Įmonė turi nuimti kalėdines lauko girliandas. Jas gražiai ir tinkamai supakuoti ir sandėliuoti iki kitų metų darbų.
Tiekėjas privalo pateikti lentelę su informacija apie kabinimo terminus.

Kitos sąlygos:
Dekoracijų montavimo darbai visose Parduotuvėse privalo būti atlikti ir priduoti Užsakovui nurodytais terminais. Nurodyti terminai netaikomi naujai atidaromoms/po rekonstrukcijos atidaromoms parduotuvėms, kuriose montavimo Darbus Rangovas įsipareigoja atlikti po Užsakovo informavimo apie šių parduotuvių atidarymą ir dėl Montavimo darbų šiose parduotuvėse laiko šalys susitaria atskirai, tačiau bet kuriuo šiose parduotuvėse atliekamų darbų kaina yra įskaityta į bendrą Darbų kainą, nurodytą Sutartyje. 
Dekoracijas Rangovui pateikia Užsakovas Rangovo buveinėje, pasirašant Dekoracijų perdavimo-priėmimo aktą. Rangovas, pastebėjęs, kad Užsakovo perduodamos Dekoracijos nėra kokybiškos, privalo nedelsiant pateikti savo pastabas dėl jų kokybės Užsakovui
Už Darbus Užsakovas atsiskaito atlikus visus Parduotuvių Dekoracijų montavimo darbus. Rangovas, atlikęs Dekoracijų montavimo Darbus, Užsakovui pateikia Dekoracijų montavimo darbų priėmimo-perdavimo aktą, nurodydamas Parduotuves, kuriose buvo sumontuotos Dekoracijos ir faktinį sumontuotų Dekoracijų kiekį metrais. 
Jei Užsakovo įgalioti atstovai atsisako pasirašyti Rangovo pateiktus darbų priėmimo – perdavimo aktus dėl to, kad juose nurodyti Darbai atlikti nekokybiškai, Užsakovas per 3 (tris) darbo dienas nuo Rangovo atliktų darbų priėmimo – perdavimo akto pateikimo raštu motyvuotai privalo nurodyti netinkamai atliktus Darbus. Už atliktus Darbus atsiskaitoma ištaisius visus juose nustatytus trūkumus.
Rangovas neatšaukiamai patvirtina ir garantuoja, kad:
- apžiūrėjo ir susipažino su visų montuojamų Dekoracijų specifikacija, parametrais, techninėmis charakteristikomis, kokybinėmis sąlygomis ir pretenzijų Užsakovui dėl Dekoracijų pasirinkimo ir jų tinkamumo puošti Parduotuves neturi ir ateityje neturės;
- prieš Sutarties pasirašymą turėjo visas sąlygas tinkamai įvertinti Darbų įvykdymui būtiną naudotinų medžiagų kiekį bei Darbų apimtį ir prisiima visą riziką ir išlaidas dėl Sutarties vykdymo metu galimai paaiškėsiančių papildomų naudotinų medžiagų kiekių ir Darbų apimties padidėjimo;
- gavo iš Užsakovo visą reikiamą informaciją apie reikalingus atlikti darbus, taip pat apie tokiems Darbams pagal šią Sutartį atlikti reikalingą laiką, tinkamai susipažino su šia informacija, ją įvertino ir suprato.

Rangovas Užsakovui garantuoja, kad jo atlikti Darbai ir naudotos medžiagos (išskyrus Užsakovo pateiktas šventines Dekoracijas) atitinka galiojančių teisės aktų reikalavimus.
Užsakovui uždelsus Sutarties numatytais terminais atsiskaityti su Rangovu, Užsakovas moka 0,02 proc. dydžio delspinigius nuo nesumokėtos sumos už kiekvieną uždelstą dieną.
Netesybų sumokėjimas ir/ar nuostolių atlyginimas neatleidžia Šalies nuo tinkamo pagrindinės prievolės įvykdymo.
Rangovas įsipareigoja savo sąskaita ir transportu atvykti į Užsakovo nurodytą Parduotuvę ne vėliau kaip kitą darbo dieną nuo Užsakovo pranešimo (arba kitu Užsakovo nurodytu laiku) ir neatlygintinai atlikti Užsakovo nurodytus veiksmus, susijusius su šioje Sutartyje nurodytų Rangovo įsipareigojimų vykdymu (pavyzdžiui, pataisyti nukritusias/sugedusias Dekoracijas, prijungti jas prie elektros tinklo). Darbų kaina apima visas Rangovo išlaidos, kurias Rangovas gali patirti vykdant šią pareigą;
Rangovas materialiai atsako už nuostolius, padarytus Užsakovo, kitų trečiųjų asmenų turtui ir/ar sveikatai (gyvybei), kai jis netinkamai vykdė su Darbų atlikimu susijusius įsipareigojimus ir nuostoliai atsirado tik dėl atsakingų už Darbų atlikimą darbuotojų/atstovų kaltės. Rangovas nėra atsakingas už Užsakovo, kitų trečiųjų asmenų patirtus nuostolius, kai Darbai buvo vykdomi laikantis Sutartyje ir Lietuvos Respublikos teisės aktuose numatytų reikalavimų ir įsipareigojimų.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Pagrindinė informacija apie įmonę.xlsx 26 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00