Kuntarekry -palvelun hankinta

Information

Direct award
8/6/2020 9:27 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kaarinan kaupunki Kaarinan kaupunki
Sari Vuori Sari Vuori
Lautakunnankatu 1
20780 KAARINA
Finland
0133226-9

Assignment text

Nyt hankittavaan rekrytointiohjelmistopalveluun kohdistuu seuraavia vaatimuksia:
- Ohjelmistopalvelu on suunniteltu ensisijaisesti kuntatyönantajille ja se on laajassa (satoja) käytössä kuntaorganisaatioissa
- Ohjelmistopalvelu sisältää rekrytointijärjestelmän
- Ohjelmistopalvelu sisältää sijaisrekrytointijärjestelmän
- Ohjelmistopalvelu sisältää mahdollisuuden anonyymiin rekrytointiin
- Ohjelmisto sisältää sijaisrekrytoinnin kaksisuuntaisen tekstiviestipalvelun
- Ohjelmistopalvelu sisältää kunta-alan työpaikkailmoitusportaalin, jolla yli miljoona vuosittaista sivustokävijää
- Ohjelmistopalvelu sisältää työnhakijapankin, jossa on yli 500.000 työnhakijan tiedot
- Ohjelmistopalvelu toimii pilvipalveluna
- Ohjelmistopalvelun toiminnallisuudet tukevat asiakkaan strategisen rekrytoinnin työtä

Hankintalain 40 §:n 1 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi tehdä suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole, eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

FCG Talent Oy on ainoa toimittaja markkinoilla, joka voi toimittaa edellä mainitut vaatimukset täyttävän rekrytoinnin ohjelmistopalvelun. Kyseinen ohjelmistopalvelu on suunniteltu kuntatyönantajan tarpeisiin ja sisältää sekä rekrytointi- ja sijaisrekrytointijärjestelmät että yli kahden miljoonan vuotuisen kävijän työpaikkailmoitusportaalin ja yli 500.000 työnhakijan työnhakijapankin. Muut markkinoilla olevat rekrytointijärjestelmät tai -palvelut eivät sellaisenaan sovellu kuntien käyttöön, vaan toisen ohjelmistopalvelun käyttöönotto edellyttäisi merkittävää kustomointia ja useiden järjestelmä- ja palvelutoimittajien käyttöä sekä useiden tuhansien työnhakijoiden henkilötiedon siirtoa, johon lupa tulisi verifioida spesifisti erikseen jokaiselta yksittäiseltä henkilöltä. Teknisestä ja yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä FCG Talent Oy voi ainoana tahona toteuttaa Kuntarekry -ohjelmistopalvelun ja ohjelmistopalvelun toimittamisen eikä em. syistä korvaavia ratkaisuja ole olemassa ellei hankinnan ehtoja keinotekoisesti kavenneta.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00