Kemin kaupungin uuden terveyskeskuksen kalusteet

Information

Open procedure
6/22/2020 2:51 PM (GMT+02:00)
7/12/2020 10:59 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kemin kaupunki Kemin kaupunki
Hankintatoimi Hankintatoimi
Kati Tervo Kati Tervo
Valtakatu 26
94100 Kemi
Finland
0210427-6

Closing date has passed.

Short description

Kemin kaupungin uusi terveyskeskus avataan syksyllä 2020 osoitteessa Valtakatu 6, 94100 Kemi. Kemin kaupunki pyytää tarjoustanne terveysasemalle tulevista kalusteista tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Osatarjoukset osa-alueittain ovat sallittuja.

Hankinta koskee Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa lueteltuja kalusteita, jotka on jaettu neljään osa-alueeseen:

Osa-alue 1: Vastaanottohuoneiden kalusteet
Osa-alue 2: Yleisten tilojen kalusteet
Osa-alue 3: Kokoustilojen ja muiden yhteisten tilojen kalustus, ml. sosiaalitilat
Osa-alue 4: Varasto- ja muiden tilojen kalusteet

Tarjouspyynnössä esitetyt määrät ovat arvioita. Hankintayksikkö ei sitoudu tarjouspyynnössä esitettyihin määriin. Tarjoaja antaa hinnat kalusteille sekä layout-suunnitteluille osa-alueittain.

Hankinnan valintaperusteena on paras hinta-laatusuhde. Vertailtavat ominaisuudet ja painoarvot on eritelty tarjouspyynnön kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit. Hintavertailussa käytettävät kalusteiden kappalemäärät ovat ensimmäisten tilausten määrät, jotka ovat hankintailmoituksen julkaisuhetkellä hankintayksikön tiedossa ja ilmaisevat tulevien tilausten kalustemäärien suhteet toisiinsa. Hankintasopimuksen puitteissa tilauksia voidaan tehdä sopimusaikana lisää tarpeen niin vaatiessa. Hinnankorotukset eivät ole sallittuja sopimuskauden aikana.

Hankintaan valitaan yksi toimittaja osa-alueittain. Sopimuksen mukaisia kalusteita ja varusteita voidaan hankkia, kun myöhemmin kilpailutettava kalustekokonaisuuden puitesopimus tulee voimaan. Sopimusta jatketaan kuitenkin enintään 31.5.2021 saakka.
Vastaanottotilojen kalusteet tarjouspyynnön mukaisesti.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kemin kaupungin uuden terveyskeskuksen kalusteet_liitteet.zip 4.34 MB
Kemin kaupungin uuden terveyskeskuksen kalusteet.pdf 376 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00