Urakat, Urjalan Laukeelan päiväkodin muutos

Information

Open procedure
6/22/2020 10:08 AM (GMT+02:00)
7/20/2020 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Urjalan kunta Urjalan kunta
Kimmo Virta Kimmo Virta
Tampereentie 6/PL 33
31761 Urjala
Finland
0157323-0

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on 1970-luvun alussa valmistunut päiväkotirakennus, jota laajennetaan olevaan rakennukseen siten että rakennus- ja peruskorjaustöiden myötä saadaan uudet tilat 41 lapselle. Samalla piha-alue uudistetaan, uusi leikkialue ja liikennealue.
 
Tämä sopimus on jaettu osiin
Osien määrä: 5
 
Tarjoukset voivat koskea kaikkia osia

Osa 1 - Pääurakka, rakennusurakka

Pääurakkaan sisältyvät työmaan johtovelvollisuuksien (YSE 4 §) lisäksi kohteen purku- ja rakennustekniset työt (rakennusurakka) asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaisesti saatettuna täysin
valmiiksi sekä työmaapalvelut (YSE 3 §), jotka koskevat myös sivu-urakoita ja rakennuttajan hankintoja ja erillisurakoita. Talotekniset purut tekee kukin talotekniikkaurakotisija alusta loppuun oman urakkalaskenta-aineistonsa mukaisesti.
Pääurakkaan kuuluvat myös uuden IV-konehuoneen perustuksien tekeminen ja maanrakennustyöt
kaksi metriä (2,00 metriä) uuden IV-konehuoneen ulkoseinälinjasta mitattuna. Maantäyttötyöt ja pintatyöt uuden IV-konehuoneen alueella valmiista pinnasta –0,2 m (200 mm) toteuttaa pääurakoitsija. Rakennusurakkaan kuuluu myös uusi sisäänkäyntikatos rakennus-, maanrakennus- ja perustöineen.
YSE 3 §:n mukaisia työmaapalveluja on täsmennetty urakkarajaliitteessä, muut urakoitsijoiden keskinäiset velvoitteet on mainittu urakkarajaliitteessä.
Pääurakoitsija toimii työn päätoteuttajana ja vastaa työmaan työturvallisuudesta valtioneuvoston asetuksen 205/26.3.2009 mukaisesti.
Pääurakoitsijan on esitettävä rakennuttajalle kirjalliset turvallisuutta koskevat suunnitelmat ennen rakennustöiden aloittamista (turvallisuussuunnitelma) sekä laadittava siitä työtekijöille tarkoitettu turvalli-
suusohje.

Osa 2 - Putkiurakka, alistettu sivu-urakka

Putkiurakkaan kuuluvat asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaiset putkityöt ja muut asiakirjoissa putkiurakkaan osoitetut velvoitteet. Putkiurakkaan kuuluvat myös piha-alueilla tehtävät asennustyöt, urakka-alueen ulkopuolelle merkityt muutostyöt ja säilytettävien putkien ja LVV-asennusten merkitseminen, tulppaus ja suojaus sekä LVV-purkutyöt.

Osa 3 - Ilmanvaihtourakka, alistettu sivu-urakka

Ilmanvaihtourakkaan kuuluvat asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaiset ilmanvaihtotyöt ja muut asiakirjoissa ilmanvaihtourakkaan osoitetut velvoitteet. Ilmanvaihtourakkaan kuuluvat myös säilytettävien IV-laitteiden ja kanavien merkitseminen, tulppaus ja suojaus sekä IV-purkutyöt. Lisäksi ilmanvaihtourakkaan kuuluu koko rakennuksen ilmanvaihtokanavien nuohous ja puhdistus viimeistään ennen toimintakokeita.

Osa 4 - Sähköurakka, alistettu sivu-urakka

Sähköurakkaan kuuluvat asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaiset sähkötyöt ja muut asiakirjoissa sähköurakkaan osoitetut velvoitteet. Sähköurakoitsijan tehtäviin kuuluu myös palovaroitinjärjestelmän työt sekä purettavien sähkökaapeleiden ja laitteiden merkitseminen sekä jännitteettömäksi tekeminen ja sähköpurkutyöt. Sähköpuruissa tulee myös huomioida mahdollisesti ulkoalueilta purettavat sähkölaitteet ja asennukset. Sähköurakoitsijan urakkaan kuuluvat myös ulkoalueilla ja urakka-alueen ulkopuolella tehtävät sähkötyöt urakka-asiakirjojen mukaan.

Osa 5 - Pihaurakka, alistettu sivu-urakka

Pihaurakkaan kuuluvat asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaiset pihaurakan työt ja muut asiakirjoissa pihaurakkaan osoitetut velvoitteet sisältäen vanhojen pintakerrosten ja asennusten poiston ja maanmuokkaustyöt. Pihaurakkaan kuuluu uuden IV-konehuoneen alueella pihan pintatyöt sekä kaikki ulkoalueiden asfaltointi ja laatoitustyöt. Lisäksi kaikki piharakennukset sekä polkupyöräkatokset (kaksi kappaletta) ym. asiakirjoissa esitetyt uudet tai korjattavat rakennukset kuuluvat pihaurakan toimitussisältöön. Pihaurakkaan sisältyy myös kaikki viranomais- ja omatarkastukset ja edellä mainittujen kustannukset, joita lakisääteisesti ja sopimusasiakirjoissa edellytetään ja jotka eivät sisälly rakennuslupamaksuun. Selvyyden vuoksi todetaan, että uusi sisäänkäyntikatos kuuluu pääurakkaan.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Urakat, Urjalan Laukeelan päiväkodin muutos.zip 50.54 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00