Kulttuurikeskus Poleenin kahvila- ja lippupalvelujen hankinta 303222 / 2020

Information

Open procedure
6/12/2020 1:17 PM (GMT+02:00)
6/30/2020 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Pieksämäen kaupunki Pieksämäen kaupunki
Päivi Nykänen Päivi Nykänen
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki
Finland
2048903-4

Closing date has passed.

Short description

Pieksämäen kaupunki pyytää sitovia tarjouksia Kulttuurikeskus Poleenin kahvila- ja lippupalvelujen hankinnasta tässä tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla.

Pieksämäen kaupungin Kulttuurikeskus Poleenin yhteystiedot:
Pieksämäen kaupungin Kulttuurikeskus Poleeni
Savontie 13, 76100 Pieksämäki,
www.poleeni.fi,
poleeni@pieksamaki.fi

Kulttuurikeskus Poleenin aukioloajat ovat:
1.6.-30.8.2020
Ma – Ke klo 8-18
To – Pe klo 8-17
La suljettu
Kahvila- ja lippupalvelun aukioloajat noudattavat Poleenin aukioloaikoja myös eri tapahtumien aikana. Juhlapyhien aikaan ja kesäaikana aukioloajat saattavat poiketa ilmoitetuista.

Kulttuurikeskus Poleenissa järjestetään erilaisia tapahtumia vuosittain n. 200 tapahtumaa: Teatteriesityksiä, konsertteja, viihdetapahtumia, tanssiesityksiä, luentoja ja juhlia. Kävijämäärä on vuodessa n. 260 000 kävijää.

Pieksämäen kaupunki antaa valitun palveluntuottajan käyttöön tilat ja laitteet. Palveluntuottaja huolehtii laitteiden käytöstä, huollosta ja kunnossapidosta. Pieksämäen kaupunki huolehtii Poleeniin kuuluvan rikki menneen koneen tilalle uuden hankinnasta. Kahvila- ja lippupalveluun sisältyy vuokra, sähkö, vesi ja lämmitys. Kahvilatilat vuokrataan arkkitehdin määräämin kalustein ja kaupunki luovuttaa palveluntuottajan käyttöön astiat, jotka on hankittu kahvion käyttöön (erillinen liite). Kalusto- ja astiastoinventaario pidetään tarvittaessa. Palveluntuottaja korvaa särkyneet astiat huomioiden ko. tavaroiden iän ja käytön. Palveluntuottaja vastaa uusien astioiden ja välineiden hankkimisesta.

Kahvila- ja lippupalveluun sisältyvät tilat ovat Poleenin keittiö ja siihen liittyvä tarjoilutila sekä kahvio, pohjakerroksen kahviovarasto, 1. krs tarjoiluvarasto, lisäksi palveluntuottajalla on oikeus käyttää tarjoilutiloina lehtilukusalia, kahvion terassia, takkanurkkausta ja järjestetyissä tilaisuuksissa 1. krs ja 2. krs aula-, kokous- ja näyttelytiloja.
Kahvion ja keittiön puhtaanapito kuuluu palveluntuottajalle, sekä kahvion terassin siivous sekä mainittujen tarjoilutiloissa olevien pöytien ja tuolien siisteys. Kaupunki huolehtii kahvion ja terassin lattiapintojen siisteydestä.

Mikäli Palveluntuottaja itse haluaa järjestää Poleenin tiloissa tilaisuuksia, on siitä sovittava Poleenin henkilöstön kanssa. Tilaisuudet eivät saa häiritä Poleenin muuta käyttöä ja toimintaa.

Palveluntuottaja ei saa ilman Pieksämäen kaupungin lupaa kiinnittää kilpiä yms. Poleenin seiniin tai muihin paikkoihin.

Palveluntuottaja vastaa myös mahdollisesta alkoholitarjoilusta Kulttuurikeskus Poleenissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Pieksämäen kaupungilla on oikeus saada omiin tilaisuuksiin anniskelu Oy Alko Ab:n hinnoilla. Tarjoilusta maksetaan tällöin erikseen sovittava korvaus. Palveluntuottajan oman irtaimiston ja toiminnan vakuuttamisesta huolehtii palveluntuottaja itse.

Toteutettua toimintaa arvioidaan yhdessä Tilaajatahon ja palveluntuottajan kanssa erikseen sovittavalla tavalla ilman eri korvausta.
Kahvilapalvelujen ja Valtakunnallisen lippupalvelun tulee sisältää:
- Valtakunnallisen lippupalvelun hoitamisen, josta kaupunki korvaa valitulle toimittajalle tarjouksen mukaisen summan + alv. 24 %.
- Lippujen myynti vuodessa on n. 9 000 kpl.
- Lippupalveluun sisältyy Pieksämäen kaupungin omien kohteiden lipunmyynti esim. Veturitori
- Kaikkien erilaisten Kulttuurikeskus Poleenissa pidettävien tapahtumien tarjoilut
- Kulttuurikeskus Poleenin kokoustiloihin tilattavat tarjoilut
- Mahdolliset muut tilaustarjoilut

Valitulla kahvila- ja lippupalvelujen palveluntuottajalla on yksinoikeus Kulttuurikeskus Poleenissa järjestettävien tapahtumien tarjoilujen järjestämiseen. Palveluntuottajalla on käytössä Kulttuurikeskus Poleenin kahvilatilat ja aulatilat tarjoiluja varten, joista Pieksämäen kaupunki ei peri erillistä vuokraa vaan vuokra sisältyy Pieksämäen kaupungin kahvila- ja lippupalvelusta maksettavaan tarjoushintaan € / kuukausi alv. 0 %, jonka tarjoaja syöttää Hankinnan kohteen kriteerit kohdassa.

Tarjoaja lataa Hankinnan kohteen kriteerit kohdassa seuraavat selvitykset:
- Toteutumissuunnitelman, joka sisältää kuvauksen liiketoiminnasta ja toimintamallista Poleenissa. Toteuttamissuunnitelmassa kuvataan keskeiset toimenpiteet ja liikeidea, Poleenin markkinointi yhdessä Poleenin kanssa.
- Kuvaus palveluntuottajan resursseista, joka sisältää palveluiden tuottamiseen nimettävät 1-3 henkilöä. Tarjouksessa esitetään enintään kymmenen (10) referenssiä vastaavantyyppisistä töistä per tekijä, joihin nimetyt tekijät ovat osallistuneet. Nimettävien toteuttajien osalta on mainittava, mitkä heidän roolinsa ovat olleet tarjouksessa ilmoitetuissa henkilökohtaisissa referensseissä. Tarjoukseen on sisällytettävä materiaalit, joilla nimettyjen toteuttajien osaaminen ja kokemus palveluiden tuottamiseen arvioidaan.

Valitun kahvila- ja lippupalvelujen palveluntuottajan on haettava anniskeluoikeudet Kulttuurikeskus Poleenin kahvilaa varten.

Valitulla kahvila- ja lippupalvelujen palveluntuottajalla on oltava voimassa olevat Suomen lakien mukaiset ravintolatoimintaa harjoittavalta vaadittavat luvat sekä hygieniapassit.

Sopimusaika on 1.9.2020 - 31.8.2021 ja 1.9.2021 alkaen - toistaiseksi. Irtisanomisaika molemmilla osapuolilla on kuusi (6) kuukautta irtisanomispäivästä alkaen. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti, myös sähköpostilla tehty irtisanomisilmoitus hyväksytään, kunhan se sisältää selvästi irtisanomispäivämäärän mistä alkaen irtisanomisajan laskenta alkaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kulttuurikeskus Poleenin kahvila- ja lippupalvelujen hankinta.pdf 311 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00