Matinkylän uimahallin uudisrakennus, Aurinkosähköjärjestelmän kokonaisurakka

Information

Open procedure
5/29/2020 9:54 AM (GMT+02:00)
7/31/2020 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Risto Suonio Risto Suonio
PL 6200
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Closing date has passed.

Short description

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos pyytää Kiinteistö Oy Matinkylän uimahalli Oy:n puolesta tarjoustanne Matinkylän uimahallin aurinkosähköjärjestelmän urakasta.

HUOM.Tarjoajaksi hyväksytään sekä pelkästään aurinkosähköjärjestelmiä pääasiallisesti urakoiva asennusliike, että kiinteistön sähköasennustöitä normaalisti urakoiva sähköliike, jolla on kokemusta myös kyseisten järjestelmien toimituksista, kts. kohta Soveltuvuusvaatimukset/ alakohta 11. Referenssit".

Uimahallin rakennustyöt on aloitettu 1.10.2019 ja tällä hetkellä käynnissä ovat rakennuksen runkotyöt.

Kohteen vastaanotto, kts. kohta II.2.4.2 Tavoiteaikataulu.

Aurinkosähköjärjestelmä sisältää seuraavan vaiheistuksen mukaiset työt:
1. Aurinkosähköpaneeleiden asennukset telineineen ja kaapelointeineen uimahallin vesikattotasolle
2. Rakennuksen kerroksiin asennettavat järjestelmäkaapeloinnit liitäntöineen sähköpiirustusten mukaisesti
3. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöön-ja vastaanottoon liityvät työt toimintatarkastuksineen ja - kokeineen Tilaajan LVIAS - ja aurinkosähköjärjestelmän vastaanotto- ja käyttöönottovaiheen ohjeistuksen mukaisesti (kts. Urakkaohjelman liite)

Avoimen hankintamenettelyn sisältö on esitetty tarkemmin tämän osallistumispyynnön kohdassa II.2.4 "Kuvaus hankinnasta".

Kohteen osoite: Tynnyritie 6, 02230 ESPOO
Kaupunginosa 23 Matinkylä, kortteli 23310
Hankkeen numero: 6009

Tällä hetkellä rakennusvaiheessa oleva rakennuskohde käsittää Espoon Matinkylään rakennettavan Matinkylän uimahallin uudisrakennuksen, jonka sähkön tarpeesta osa katetaan katolle asennettavilla aurinkosähköpaneeleilla tuotettavalla sähköllä.

Uimahalli on osa Matinkylän keskustaan suunniteltua Meri- Matti kokonaishanketta, joka käsittää Matinkylän metroaseman lähelle Tynnyripuiston alueelle rakennettavan koulurakennuksen, uimahallin ja näitä varten rakennettavan maanalaisen pysäköintilaitoksen aluetöineen.
II.2.4.1 Urakkamuoto ja laajuus
Aurinkosähköjärjestelmän urakkaan sisältyvät rakennusvaiheessa olevan kohteen aurinkosähköjärjestelmän työt tarjouspyyntöasiakirjojen (kaupalliset ja tekniset) mukaisesti.

Aurinkosähköärjestelmän urakkamuotona on kokonaisurakka.

Kaikki aurinkosähköjärjestelmän rakentamiseen liittyvät työt suoritetaan uimahallin yhteisellä työmaa- ja urakka-alueella seuraavasti:
1. Aurinkosähköpaneeleiden asennukset telineineen ja kaapelointeineen uimahallin vesikattotasolle
2. Rakennuksen kerroksiin asennettavat järjestelmäkaapeloinnit liitäntöineen sähköpiirustusten mukaisesti
3. Aurinkosähköjärjestelmän käyttöön-ja vastaanottoon liityvät työt toimintatarkastuksineen ja - kokeineen Tilaajan LVIAS - ja aurinkosähköjärjestelmän vastaanotto- ja käyttöönottovaiheen ohjeistuksen mukaisesti (kts. Urakkaohjelman liite)

Toteutusvaiheessa olevan uimahallin työmaan rakennusteknisten töiden urakoitsija toimii pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana vastaten työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista em. yhteisellä työmaa- ja urakka-alueella. Nämä velvollisuudet ja palvelut on esitetty YSE 98:ssa ja ne koskevat työmaalla toimivia alistettuja sivu-urakoitsijoita sekä aurinkosähköjärjestelmän erillisurakkaa. Niitä on täsmennetty ja täydennetty Urakkaohjelmassa, Urakkarajaliitteessä sekä niiden liitteissä, kts. tarjouspyynnön kaupalliset asiakirjat.

Asiakirjat ovat tämän tarjouspyynnön liiteasiakirjoja, kts. osallistumispyynnön asiakirjaluettelo. Linkki asiakirjaluetteloon ja liiteasiakirjoihin kts. kohta "Liitteet ja linkit".

Rakennusvaiheessa olevan kohteen kokonaishintaiset alistetut sivu-urakat (4kpl) ovat:
- Putki- ja sprinkleriurakka
- Ilmanvaihto- ja rakennusautomaatiourakka
- Vedenkäsittelyn urakka
- Sähkö- ja tietoteknisten järjestelmien urakka

Sivu-urakat on alistettu pääurakkaan RT 80271 mukaisella sivu-urakan alistamissopimuksella.
Aurinkosähköjärjestelmän erillisurakkaa ei alisteta pääurakkaan.

Pää-, sivu-, sekä erillisurakan väliset keskinäiset velvoitteet esitetään kaupallisten asiakirjojen Urakkaohjelmassa, Urakkarajaliitteessä ja niiden liiteasiakirjoissa.

II.2.4.2 Tavoiteaikataulu
3- vaiheisen toteutuksen arvioitu rakennusaika ja vaiheistus, kts. Urakkaohjelman kohta 7 Rakennusaika.

Urakkasuorituksen tulee olla valmis, vastaanotettavissa sekä käytöönotettavissa viimeistään 4.1.2022, jolloin suoritetaan uimahallin vastaanotto.

II.2.4.3 Hankintamenettelyn sisältö
Hankintayksikkö valitsee tässä hankintamenettelyssä aurinkosähköjärjestelmän urakoitsijaksi halvimman tarjouspyynön mukaisen hyväksytyn tarjouksen tehneen tarjouspyynnön kohdan " Soveltuvuusvaatimukset" mukaiset kelpoisuusehdot täyttävän tarjoajan.

Hankinnan tarkempi kuvaus, kts. tarjouspyynnön kaupalliset ja tekniset asiakirjat/ asiakirjaluettelo.Linkki asiakirjaluetteloon sekä liiteasiakirjoihin löytyy tarjouspyynnön linkeistä, Tarjouspalvelu.fi välilehdellä "Liiteet ja linkit".

Tarvittaessa asiakirjat voi tilata tulosteena Grano Oy:n kopiolaitokselta, jossa ne on tallennettuina Sokopro:n projektipankissa maksutta 1. sarja/tarjoaja.

Sokopro-linkin URL-osoite tulee kopioida internetselaimen ( esim. Google Chorome) osoitekenttään. Mahdollinen lisäkirjeaineisto tullaan jakamaan vastaavalla tavalla Sokopro-linkkeinä.

II.2.4.4 Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen valinta
Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on halvin hinta. Laatutekijät on huomioitu tarjoajaehdokaan soveltuvuusvaatimuksissa, jotka on lueteltu tarjouspyynnön kohdassa "Soveltuvuusvaatimukset".

Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (säädösnumero 1397/2016)

Kyseessä on kansallisen hankintarajan ylittävä hankinta. Hankinnassa käytetään avointa menettelyä.

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Hilma-tietokannassa.

Tilaaja voi keskeyttää hankintamenettelyn osittain tai kokonaan todellisesta tai perustellusta syystä (hankintalain 125 §).

Tarjouksen tekemisestä, esittelystä tai muusta menettelyyn osallistumisesta ei makseta tarjojille erillistä korvausta.

Tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavissa suomen kielellä.

Hankintalain 75 §:n mukainen hankinnan jakaminen:

Rakennushankkeen kokonaisurakan jakaminen erikseen kilpailutettaviin ei ole mahdollista käytännön työn sujuvuuden ja vastuukysymysten vuoksi.

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa:

1) Tarjoajien kelpoisuuksien tarkastaminen

2) Tarjoajien tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen

3) Tarjousten vertailu

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Matinkylän uimahallin uudisrakennus, Aurinkosähköjärjestelmän kokonaisurakka.pdf 253 KB
Matinkylän uimahallin uudisrakennus, Aurinkosähköjärjestelmän kokonaisurakka.zip 11.66 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00