Kertauskoulutus sosiaali- ja terveysalan työnhakijoille

Information

Open procedure
5/20/2020 2:42 PM (GMT+02:00)
6/15/2020 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Merja Kantamaa Merja Kantamaa
Alvar Aallon katu 8
60100 Seinäjoki
Finland
2296962-1

Closing date has passed.

Short description

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus pyytää tarjousta työvoimakoulutuksesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Palvelun tavoitteena on antaa eri syistä sosiaali - ja terveysalan työtehtävistä poissaolleille TE-toimiston asiakkaille riittävät valmiudet palaamaan tutkintonsa mukaiseen työhön.

Hankinnan laajuudeksi on suunniteltu kuusi ryhmää toteutettavaksi vuosina 2020-2021.

Hankinta rakentuu kolmesta osa-alueesta, joista tarjouksen tekijä voi valita yhden tai useamman:

1)Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) osaamistasoa vastaaviin tehtäviin palaaville (4 ryhmää). Kesto 25 työpäivää.
2)Korkeakoulututkinnon (sairaanhoitaja) osaamistasoa vastaaviin tehtäviin palaaville. Kesto 25 pv. (Enintään 2 ryhmää).
3) Korkeakoulututkinnon (sairaanhoitaja) osaamistasoa vastaaviin tehtäviin palaaville. Kesto 10 pv. (Enintään 2 ryhmää).

Hankittavan työvoimakoulutuksen sisältö on kuvattu tarjouspyynnön liitteenä olevassa palvelukuvauksessa (liite 1).

Hankintayksikkö valitsee yhden (1) toimittajan osa-aluetta kohden, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Tarjouksen voi antaa yhdestä tai useammasta osa-alueesta.

Hankintayksikkö varaa itselleen oikeuden olla hankkimatta kaikkea tässä tarjouspyynnössä esitettyä koulutusta tai hankkia vain osan jostakin tietystä tarjouksesta. Tämän tarjouspyynnön perusteella tehtävien hankintojen määrä toteutuu talousarviovuonna käytettävissä olevien määrärahojen puitteissa.


Tarjouspyynnön kohteena oleva koulutus on ammatillisia valmiuksia antavaa koulutusta, josta säädetään julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta annetussa laissa (916/2012).

Hankittava palvelu toteutetaan ryhmämuotoisena koulutuksena. Hankintasopimus tulee sisältämään useita ryhmiä, joiden toteutuspaikkakunnista ja -aikatauluista sovitaan TE-toimiston, ELY-keskuksen ja toteuttajan kanssa hankintasopimuksen keston aikana.

Hankintayksikkö valitsee kokonaistaloudellisesti edullisimman toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Kokonaistaloudellisuuden arviointikriteerit on esitetty toisaalla tässä tarjouspyynnöss.

Tarjouskilpailu toteutetaan lain julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016) mukaisesti avointa menettelyä käyttäen ja hankintaan sovelletaan kansallisia menettelyjä koskevia säännöksiä.

Työvoimakoulutushankinnat lukeutuvat hankintalain liitteessä E tarkoitettuihin sosiaali- ja terveyspalveluja koskeviin hankintoihin, joiden kansallinen kynnysarvo ilman arvonlisäveroa on 400 000 euroa. Tämän tarjouspyynnön kohteena oleva hankinta alittaa mainitun kynnysarvon, jolloin lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista ei sovelleta (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista 1397/2016, 25 §).

Hankintayksikkö pitäytyy käyttämään lisähankintaoikeuttaan 400 000 euroon saakka, toisin sanoen hankinta ei missään olosuhteissa mahdolliset lisäpalvelut huomioiden tule ylittämään asetettua kynnysarvoa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
300214_liitteet.zip 1.62 MB
Tarjouspyyntö.pdf 336 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00