Työvoimakoulutuksena toteutettava ammatilliseen koulutukseen motivoiva ja opiskeluvalmiuksia lisäävä palvelu TE-toimiston asiakkaille

Information

3/23/2020 12:47 PM (GMT+01:00)
4/9/2020 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Merja Kantamaa Merja Kantamaa
Alvar Aallon katu 8
60100 Seinäjoki
Finland
2296962-1

Closing date has passed.

Short description

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus suunnittelee yhdessä TE-toimiston kanssa työvoimakoulutuksena toteutettavaa palvelua niille asiakkaille, joiden merkittävimmäksi työllistymisen esteeksi on tunnistettu ammatillisen osaamisen puute, mutta he eivät ilman riittävää ja oikeaa tukea löydä kouluttautumisväylää.

Palvelun tavoitteena on ensisijaisesti tukea asiakasta erilaisilla keinoilla koulutusratkaisun tai muun ammattillista osaamista kehittävän ratkaisun löytämisessä ja sen toteuttamisessa.
Ratkaisu voi olla ohjaus ammatilliseen tutkintokoulutukseen (myös osatutkintoihin), korkeakoulututkintoon tai ammatillista osaamista täydentävään koulutukseen. Myös opinnollistamisen mahdollisuudet ovat oivallisia vaihtoehtoja.

Palvelun tavoitteena on antaa asiakkaalle valmiuksia suoritua tulevista opinnoista, esim. digitaitojen, oppimisvalmiuksien tai yleisten perustaitojen osalta.

Keskeistä on yksilöllisten suunnitelmien luominen, joita lähdetään toteuttamaan välittömästi palvelun päätyttyä. Koska kyseessä on työllistymistä edistävä palvelu, tulee suunnitelmassa huomioda vahvasti asiakkaan työllistymismahdollisuudet.

Palvelun kohderyhmän muodostavat:
Vailla ammatillista koulutusta olevat asiakkaat.
Asiakkaan nykyinen tutkinto ei vastaa työelämän osaamisvaatimuksia.
Asiakkaat, joilla on kesken jääneitä opintoja
Asiakkaat, joiden koulutukseen hakeutumista ja työllistymistä vaikeuttavat työ- ja toimintakyvyn rajoitteet.

Toivomme palveluntuottajilta näkemyksiä, miten palvelu tulisi hankkia ja toteuttaa, jotta tavoitteena olevia ratkaisuja saavutettaisiin.

Alla on teemoja, joihin toivomme näkemyksiänne. Voitte vastata myös osiin niistä, sekä myös tuoda muita näkemyksiä ja ehdotuksia, joiden katsotte edesauttavan palvelun onnistumista. Vastaus annetaan vapaamuotoisena asiakirjana, joka liitetään palvelualustalle, kts. ilmoituksen kohta hankinnan kohteen kriteerit.

Millaista tietoa tarjouspyynnössä tulee antaa palvelun kohderyhmästä, jotta sisältö kyetään rakentamaan palvelutarpeita vastaavaksi?

Mikä on sopivin kesto palvelulle/asiakas?

Millaisia ohjaus- ja opettajaresusseja toteutuksessa tarvitaan?

Millaiset painotukset yksilö- ja ryhmäohjaukseen tulisi varata?

Miten yhteys työelämään ja oppilaitoksiin rakennetaan, kuten ammatteihin ja työtehtäviin tutustumiset?

Miten näette toteutuksessa eri toimijoiden välisen kumppanuuden toimivuuden hankinnan tavoitteiden saavuttamiseksi?

Millaisia ehdotuksia on tarjoajan soveltuvuusvaatimuksille?

Millaisia ehdotuksia teillä on hankinnan toteuttamistavaksi, esim. useamman toteuttajan puitesopimus, kun palvelua järjestetään Etelä-Pohjanmaan eri osissa?

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00