Hakametsä Sport Campus - Kutsu markkinavuoropuheluun

Information

3/2/2020 2:58 PM (GMT+01:00)
4/24/2020 3:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Tampereen kaupunki Tampereen kaupunki
Kehitysohjelmat Kehitysohjelmat
Pekka Ranta Pekka Ranta
PL 487
33101 Tampere
Finland
0211675-2

Closing date has passed.

Short description

Hakametsä Sport Campus on kehityshanke, jonka tavoitteena on toteuttaa Tampereen Hakametsän alueelle liikunnan ja urheilun kampus. Hanke tulee sisältämään sekä olemassa olevien rakennusten kunnostamista että aluekohtaista täydennysrakentamista. Valmistuessaan kampus tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset puitteet liikunnan harrastajille, urheiluseuroille ja -järjestöille, huippu-urheilijoille, liikuntaliiketoiminnalle sekä tutkimus- ja kehitystyölle.

Hakametsän kehittämisen lähtökohta on Tampereen kannen uuden areenan valmistuminen kaudelle 2021–2022, jolloin Tappara ja Ilves siirtyvät pelaamaan jääkiekon liigaottelut uudelle areenalle. Kehityshankkeen ytimessä on Hakametsän halli tulevine toimintoineen sekä alueen asunto-, palvelu- ja liikerakentaminen. Sport Campus on urheiluseurojen, huippu-urheilutoimijoiden, kaupungin ja kaupallisten liikuntapalveluiden, maankäytön suunnittelijoiden, kiinteistökehittäjien sekä muiden toimintaan liittyvien sidosryhmien välisen yhteistyön tulos. Yhteistyö on suunnittelun kulmakivi hankkeen alusta loppuun ja se jatkuu myös toiminnan käynnistyessä.
Hakametsä Sport Campus -hankkeen tulevaa konsepti- ja toteutuskilpailua ennakoi markkinavuoropuhelu, joka käynnistyy 3.3.2020. Markkinavuoropuhelulla kartoitetaan liikunta- ja urheilualan toimijoiden, rakennuttajien, sijoittajien ja mahdollisten muiden kumppaneiden näkemyksiä konsepti- ja toteutuskilpailun toteuttamistavasta sekä Hakametsän alueen kehityspotentiaalista. Konsepti- ja toteutuskilpailun tarkemmasta aikataulusta tullaan ilmoittamaan vuoden 2020 aikana.

Kutsumme yhteisöjä, yhdistyksiä ja yrityksiä osallistumaan markkinavuoropuheluun. Ennakoiva markkinavuoropuhelu ei sido ketään siihen osallistuvaa tahoa. Markkinavuoropuhelun jälkeen hankintayksikkö päättää toimenpiteistään ja mahdollisesta kilpailuprosessin käynnistämisestä. Markkinavuoropuhelun ja mahdollisen tulevan kilpailun järjestäjä on Tampereen kaupungin kehitysohjelmat -yksikkö yhteistyössä liikunta- ja nuorisoyksikön, kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -yksikön ja kaupunkiympäristön suunnitteluyksikön kanssa

Markkinavuoropuhelualustana ja myöhemmässä vaiheessa kilpailun aineistonhallintatyökaluna käytetään Buildercom-palvelua. Buildercomissa on markkinavuoropuhelun aineisto ja vastaustyökalu. Buildercomin käyttö vaatii rekisteröitymisen.

Markkinavuoropuhelun vastaukset on jätettävä 24.4.2020 klo 16:00 mennessä.

Tämä ilmoitus ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tämä on kutsu vuoropuheluun. Vuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdollisesti myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle eikä sido siihen osallistuvia tahoja. Osallistuneille tahoille ei makseta korvausta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
894 Hakametsä Sport Campus -markkinavuoropuhelu-02032020.zip 93.47 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00