Uravalmennus ja työhönvalmennus

Information

Open procedure
2/28/2020 12:20 PM (GMT+01:00)
3/23/2020 3:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Mervi Summanen
Kalliokatu 4
87100 Kajaani
Finland
2296962-1

Closing date has passed.

Short description

Kainuun ELY-keskus (ostaja) kilpailuttaa palvelun Kainuun TE-toimistolle (käyttäjä). Ostajalla on oikeus lisätä sopimukseen uusi käyttäjätaho, jolle käyttäjän tehtävät siirtyvät kokonaan tai osittain.

Kainuun ELY-keskus valitsee yhden (1) toimittajan (myyjä), jonka kanssa tekee puitesopimuksen.

Valmennushankinnasta tehdään vuosittain erillinen liitesopimus. Puitejärjestelymenettelyssä tarjouksen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että valmennuspalvelun tarjoaja voi saada valmennustilauksia, mutta se ei anna hyväksytylle tarjoajalle subjektiivista oikeutta saada ennalta määriteltyä määrää valmennuksia. Tämän tarjouspyynnön perusteella tehtävä hankinta toteutuu talousarviovuonna käytettävissä olevien määrärahojen puitteissa.
Kilpailutettava palvelu on uravalmennusta ja yksilöllistä työhönvalmennusta Kainuun TE-toimiston asiakkaille. Kilpailutettava palvelu on eritelty tarjouspyynnön liitteenä olevassa sisältökuvauksessa (liite 1).

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tarjouspyyntö.pdf 222 KB
Tarjouspyynnon_espd_287996.pdf 234 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00