Helsinki Biennaalin paviljongin hankinta

Information

Direct award
1/27/2020 2:57 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos) Stara (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos)
Yrjö Hannukkala Yrjö Hannukkala
PL 1605
00099 Helsingin kaupunki
Finland
0201256-6

Assignment text

Helsinki Biennaalin paviljongin hankinta sisältää suunnitelmien mukaisen CLT-runkoisen paviljongin valmistuksen, kuljetuksen ja kasauksen. Paviljonki vaatii rakenteidensa vuoksi esikasaamisen ja tilaajan katselmuksen kerran tehtaalla sisätiloissa, ennen kuljetusta varsinaiseen paikkaan Helsingin kauppatorille, Lyypekinlaiturille.

Hankkeen haasteellisuuden vuoksi Timberpoint Oy on ollut erityisasiantuntijana tärkeässä roolissa mukana paviljonginsuunnittelutyössä. Paviljongin erikoisrakenteen vuoksi myös rakennesuunnittelussa on hyödynnetty Timperpoint Oy:n ammattitaitoa. Koska elementtien koon ja muodon vuoksi niitä on vaikea kuljettaa maateitse, ainoa vaihtoehto on kuljettaa elementit kohteeseen meriteitse proomulla. Timberpoint Oy:n tuotantotilat sijaitsevat merenrannalla, mikä mahdollistaa elementtien kuljettamisen mahdollisimman suurina osina. Tämä helpottaa paviljongin kokoamista ja nopeuttaa kokonaisaikataulua. Timberpoin Oy:llä on em. seikkojen vuoksi parhaat edellytykset hankkeen toteuttamiseen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00