Ryhmämuotoinen ura- ja työnhakuvalmennus osatyökykyisille, Lapin alue

Information

10/11/2019 8:50 AM (GMT+02:00)
11/8/2019 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Satu Tervasmäki Satu Tervasmäki
PL 8060
96101 Rovaniemi
Finland
2296962-1

Closing date has passed.

Short description

Tietopyyntö: Ryhmämuotoinen ura- ja työnhakuvalmennus osatyökykyisille, Lapin alue Pääministeri Antti Rinteen hallituksen ohjelman yksi strategisista kokonaisuuksista on "Luottamuksen ja tasa-arvoisten työmarkkinoiden Suomi". Kokonaisuuden yksi tavoitteista on, että osatyökykyisten, vaikeasti työllistyvien, nuorten, ikääntyvien ja maahanmuuttajataustaisten osallistumista työmarkkinoille lisätään. Tarvitaan vaikuttavia toimia näiden ryhmien työllistämiseksi. Lapin TE-toimisto ja ELY-keskus ovat valmistelleet hankittavaa palvelukokonaisuutta, joka sisältää ura- ja työnhakuvalmennusta osatyökykyisille. Tämän tietopyynnön liitteenä on palvelukuvaus, jonka pohjalta olisi suunnitelmana palvelun hankinnan käynnistäminen vuoden 2019 loppuun mennessä. Haemme parhaita palveluntuottajaresursseja, joilla olisi vahvaa osatyökykyisyyteen ja osatyökykyisten työllistämiseen ja ohjaukseen liittyvää osaamista. Tämä tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö, eikä sido hankintayksikköä tulevan hankinnan määrittelyssä.

Haluamme tietopyynnöllä kartoittaa markkinoiden näkemyksiä palvelun hankintaan liittyvistä kysymyksistä:

1) Valmentajien osaamiseen liittyvät soveltuvuus- ja vähimmäisvaatimukset: mitä vaatimuksia olisi hyvä asettaa palvelua tuottaville valmentajille, esimerkiksi pohjakoulutus/suoritettu tutkinto, lisä- ja täydennyskoulutus, työkokemus?

2) Palvelun hankinnan arviointiperusteet: hinnan ja laadun suhde toisiinsa, millaisella painotuksella?

3) Laadun arviointiperusteet: millaisia arviointiperusteita olisi hyvä käyttää, jotta saadaan parhaita palveluntuottajia kohderyhmälle? Kuvaile esimerkkejä arviointiperusteista.

4) Voidaanko palvelun tuottamiseen asettaa tuloskriteereitä, joiden pohjalta palveluntuottaja voisi saada palkkiota? Jos voi, niin millaisista tuloksista voitaisiin maksaa? Jos ei, niin miksi ei?

5) Mitä muuta haluatte kommentoida hankittavasta palvelusta tai muusta teemaan liittyvästä?

Tietopyynnön kysymyksiin vastataan webropol-kyselyn kautta. https://link.webropolsurveys.com/S/1502EDA0D1B2BAE4

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00