Malax nya återvinningsstation

Information

Direct award
8/22/2019 8:56 AM (GMT+02:00)

Buyer

Ab Stormossen Oy Ab Stormossen Oy
Håkan Hagberg Håkan Hagberg
Stormossvägen 56
66530 Kvevlax
Finland
0586634-8

Assignment text

Av tekniska skäl kan upphandlingen bara genomföras av en viss leverantör. Lösningen är baserad på en modulär containerramp/plattform bestående av betongmoduler som låses fast i varandra med en isärtagbar anordning för att möjliggöra förändring av utformning samt nedmontering och uppförande på annan plats.

Återvinningsstationen i Malax flyttas från nuvarande läge till Norra Brinkens industriområde norr om Malax centrum. Det nya läget gör det svårt att på förhand uppskatta besöksantalet och -frekvensen, då den nya stationen blir betydligt mera lättillgänglig än den nuvarande. I planerna finns även en eventuell stängning av återvinningsstationen i Solf, ca 10 km norrut, varmed en utbyggnad av Malax återvinningsstation senast skulle aktualiseras. En modulär lösning erbjuder ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ då det gäller en utvidgning eller förändring av den befintliga strukturen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00