Biler for transport av innsatte med to celler til kriminalomsorgen

Information

Open procedure
8/19/2019 1:10 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kriminalomsorgsdirektoratet Kriminalomsorgsdirektoratet
Trond Hansen Trond Hansen
Solheimsgata 21
2000 SKEDSMO
Norway
911 830 868

Assignment text

Kriminalomsorgsdirektoratet skal på vegne av kriminalomsorgens enheter inngå rammeavtale med en leverandør for kjøp av biler med to celler bak for transport av varetekts- og domsinnsatte. KDI ønsker tilbud på stasjonsvogn eller lignede med plass til minimum to foran og to celler i baksetet.

Det er viktig at avtalen sikrer effektive løsninger for levering av nye biler, samt lokal tilgang til serviceverksted. Kriminalomsorgen er lokalisert i hele landet fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord, jf. Bilag 10, Virksomhetsoversikt.

Kriminalomsorgens transporttjeneste (KTT) har hovedbase i Tønsberg. De har i dag i underkant av 30 biler for transport av innsatte på Østlandet.

Videre er kjøretøyene arbeidsplass for KTTs personell og det er derfor essensielt at kjøretøyet ivaretar de behov som følger av dette. Det er behov for sikkerhet, kjøreegenskaper, komfort og plass til frakt av utstyr/effekter.

Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av bilag 1 til kontrakt.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 19-06-2019
Antall mottatte tilbud: 2

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00