NOR 036-2020 Bergen brannvesen - Spesialredningsbil USAR

Information

1
NOR 036-2020 Bergen brannvesen - Spesialredningsbil USAR
Kontrakt
Biler og kjøretøyadministrasjon
Susan Nordhagen Dahle
Brannbil, utrykningskjøretøy
Sissel Nybø Berven
1220680
Over nasjonal terskelerverdi
138499263
Bergen brannvesen
Byrådsleders avdeling (BLED)
Det kreves dokumentasjon for at leverandøren enten er miljøsertifisert etter gyldig ISO 14001, er Miljøfyrtårn, er sertifisert av EMAS eller er sertifisert av tilsvarende tredjeparter.

Conditions

DDP Delivered Duty Paid
Not Applicable
Net per 30 days
NOK
Chassis har 5 års garanti. Det er 3 års garanti på påbygg samt de arbeider som utføres av Egenes brannteknikk AS

Garantien forutsetter at BB følger leverandørens og chassisleverandørens serviceintervaller og benytter deresfirmaer til å utføre den foreskrevne service!

Description:

Avtalen gjelder kjøp av en ny spesialredningsbil til Urban Search And Rescue (USAR) jf. oppdragsgivers spesifikasjon med en 5- årig service- og vedlikeholdsavtale.

Bergen Brannvesens spesialredningstjeneste er lokalisert i Fana brann stasjon i Bergen, men yter ved behov bistand i hele regionen.Hvert USAR-lag som rykker ut består av 5 (fem) mann. Tjenestens karakter stiller store krav til at bilen på en trygg og effektiv måte kan frakte laget til skadested , samtidig som laget skal kunne være god forberedt og ha plass til å utstyre seg for raskt å være i aksjon ved ankomst. Spesialredningsbilen skal frakte med seg alt av nødvendig utstyr og det er vesentlig at den på en god måte håndterer vekt av fører, passasjerer og utstyr både på lange og korte intensive utrykninger.

Suppliers

Name Primary contact Phone
Egenes Brannteknikk AS Rolf Søiland +47 90 59 30 69

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00