Lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalveluiden hankinta.

Information

Offenes Verfahren
01.12.2017 09:19 (GMT+01:00)
25.01.2018 12:00

Buyer

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea
Kotkantie 41
48210 Kotka
Finland
0725901-5

Closing date has passed.

Short description

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea pyytää tarjouksia lääkinnällisen kuntoutuksen terapiapalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Terapiapalveluita hankitaan Carean psykiatristen palveluiden vastuuyksikön lapsi-, nuoriso- sekä aikuisasiakkaille. Terapiapalvelut toteutetaan Carean päätöksen mukaisesti ja palveluihin ohjataan Carean maksusitoumuksella.

Terapeuteilta edellytetään terapiatyön kokemusta ja ammattitaitoa tarjouspyynnössä kuvatuin tavoin. Suurin osa tällä tarjouspyynnöllä hankittavista terapiapalveluista on sellaisia, joiden toteuttaminen edellyttää ammattihenkilöltä Valviran myöntämää pätevyyttä.

Hankinta on jaettu eri terapiasuuntauksiin sekä erikseen lasten, nuorten ja aikuisten kohderyhmiin. Tarjous voi koskea yhtä tai useampaa terapiasuuntausta ja kohderyhmää.

Osatarjoukset hyväksytään. Vertailu tehdään erikseen kunkin terapiasuuntauksen ja kohderyhmän osalta.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen