Evaluering av norsk samstemt politikk for utvikling

Information

Offenes Verfahren
20.07.2017 08:05 (GMT+02:00)

Buyer

Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid) Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid)
Joanna Gluszek Joanna Gluszek
Bygdøy allé 2
0257 Oslo
Norwegen
971 277 882

Assignment text

Evalueringen vil se på Utenriksdepartementets initiativer for å sikre samstemt politikk for utvikling. Formålet med evalueringen er økt kunnskap om 1) UD og andre norske utviklingsaktørers initiativer for å sikre samstemt politikk for utvikling, og 2) dilemmaene relatert til spenningsfeltet mellom mål for utviklingspolitikken og andre politikkområder, og hvordan disse har blitt håndtert av norske aktører. Et annet formål er å lære fra erfaringer på landnivå i Myanmar.

Resultatene fra evalueringen kan bli brukt til å informere Uss fremtidige arbeid for å sikre samstemt politikk for utvikling. Hovedbrukerne av evalueringen er Utenriksdepartementet og andre departementer som har politikk som påvirker utviklingsland, den norske ambassaden i Myanmar, Norad, Stortinget, NGOer og andre aktører som private selskaper engasjert i utviklingsland. Evalueringsresultatene kan også bidra til debatten om samstemt politikk for utvikling generelt.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 10-05-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Fafo, Oslo, NO.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen