Innleie av prosjektsjef for Prosjekt Campus Ås

Information

Offenes Verfahren
14.10.2015 12:11 (GMT+02:00)
23.11.2015 12:00 (GMT+01:00)

Buyer

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Heikki Fjelldal Heikki Fjelldal
Boks 5003
1432 ÅS
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Norges miljø- og biovitenskapelige universitetet (NMBU) ønsker å inngå en avtale for innleie av prosjektsjef for Prosjekt Campus for perioden 01.01.2016 til 31.12.2019, med opsjon på ett pluss ett års forlengelse.

Prosjektsjefen vil være underlagt prosjektstyret for Prosjekt Campus og skal ha ansvaret for å organisere og lede Prosjekt Campus med underliggende prosjekter for å oppnå optimale areal-, infrastruktur- og bygningsmessige løsninger for NMBU i et helhetlig og langsiktig perspektiv.

Prosjektorganisasjonen vil være bindeleddet mellom NMBU og Statsbygg og ledes av et eget styre som rapporterer til NMBUs rektor. Prosjektsjefen rapporterer til prosjektstyret og får ansvar for å ivareta daglig ledelse og prosjektledelse for omkring 10 personer. Prosjektstyret avholder regelmessige møter der prosjektsjefen har ansvar for å utarbeide og fremlegge styresaker.

Prosjektsjefen skal

•Ivareta NMBUs interesser som fremtidig operativ byggeier, bl.a. kommunikasjonen mellom utbyggingsprosjektene og NMBU sin linjeorganisasjon, og koordinering av brukermedvirkningen.

•Sikre at byggene har riktig teknisk kvalitet, mottak av FDVU-dokumentasjon, driftsforberedelse, overtakelse og eierskifteprosesser.

•Lede flytting og idriftsettelse samt delta i beslutninger om økonomiske prioriteringer.

•Utarbeide strategisk campusplan for videre forvaltning og utvikling av alle bygg og infrastruktur.

Det vil bli utarbeidet stillingsinstruks for prosjektsjefen. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å endre denne i avtaleperioden ut fra prosjektets og NMBU’s behov innenfor kandidatens kompetanseområde.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen