Anskaffelse av kalkyle-og planleggingsprogram for renhold

Information

13.10.2015 10:10 (GMT+02:00)

Buyer

Sykehuset i Vestfold HF (SiV) Sykehuset i Vestfold HF (SiV)
Dag Hopen Dag Hopen
H. Wilhelmsens allè 17
Tønsberg 3103
Norwegen
983975259

Assignment text

Sykehuset i Vestfold (SiV) har intensjon om å inngå avtale med Datec AS for leveranse av lisenser og support knyttet til planleggings- og kalkulasjonsverktøyet CleanPilot.

Sykehuset har i dag Jonathan Clean som renholdsprogram. Driftsverktøyet for renhold skal være nettbrettbasert og skal kunne motta renholdsplaner fra organisasjonens eksisterende planleggingssystem for renhold. Systemet skal kunne registrere arbeid og vise arbeidsplaner selv når renholderen ikke har nettilkobling. Renholdsplanene skal vises som interaktive tegninger på nettbrettet. Det skal være enkelt å klikke på rom for å se oppgaveliste og krysse av for utført oppgave, avvik og ekstraoppgaver. Systemet skal ha god støtte for administrasjon av ressursstyring, samt at skal være enkelt å flytte ressurser over til andre arbeidsområder f.eks. ved sykefravær. Systemet skal ha funksjonalitet for internmeldinger mellom leder og medarbeidere, samt mellom medarbeiderne. Renholder og leder skal kunne løpende se oversikt i tegningen over status på planlagte oppgaver, utførte oppgaver, avvik og ekstraoppgaver. Det skal være enkelt å ta ut rapporter fra systemet. Systemet skal også være klargjort for oppsett av INSTA-kontroller og disse skal vises i de interaktive tegningene.

Abbonement kostnader/lisenser utgjør den største kostnaden over kontraktens løpetid, og er derfor klassifisert som en tjenesteleveranse.

Avtalen vil ha en varighet på 3 år.

SiV skal kunne kjøpe tilhørende moduler og det antall lisenser som er nødvendig for å dekke behovet i løpet av avtaleperioden



Kontraktstildeling
Tittel: Kalkyle og planleggingsprogram for renhold
Dato for kontraktstildeling: 20-10-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Datec, Mediahuset, 7075 Tiller, NO.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen