Konsulentbistand til statistikk, prognoser og analysetjenester knyttet til markedsutvikling for solcelleinstallasjoner i Norge

Information

One step procurement
13.11.2023 08:47 (GMT+01:00)
22.11.2023 13:00 (GMT+01:00)

Buyer

Enova SF Enova SF
Bjørn H. Aunøien Bjørn H. Aunøien
Prof. Brochsgt 2
7030 Trondheim
Norwegen
983609155

Closing date has passed.

Short description

Anskaffelsens formål er at Enova skal inngå avtale om kjøp av konsulentbistand til å analysere og følge utviklingen i det norske markedet for solcelleinstallasjoner. Statistikk og andre opplysninger om markedet for solcelleinstallasjoner skal blant annet kunne danne grunnlag for kostnadsberegninger for sammenligning med andre teknologier for energiproduksjon og vurderinger rundt virkemiddelbruk. Anskaffelsen gjennomføres av Enova som oppdragsgiver (avtalepart) i samarbeid med NVE. Leverandøren skal foreslå statistikk som gir et godt bilde av utviklingen av solcellemarkedet i Norge. I tillegg ønskes prognoser for videre utvikling med følsomhetsbetraktinger for viktige rammevilkår som strømpris og rentenivå. Valg av indikatorer og andre opplysninger skal oppgis. Det skal opplyses om hvilke datakilder som ligger til grunn. Etter oppstart av oppdraget planlegges det å etablere en referansegruppe der representanter fra bransjeorganisasjoner for leverandører av solcelleanlegg vil inngå. Dette nettverket vil kunne bidra med informasjon til leverandørene og slik tilrettelegge for informasjonsinnhenting. Avtalen vil gjelde fra tidspunkt for kontraktsinngåelse og i to (2) år, med opsjon for Kunden til å forlenge kontrakten inntil ytterligere 1+1 år, totalt maksimalt fire (4) år.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen