Markedsundersøkelse Kartlegging av løsninger og leverandører for PKI – sertifikatovervåking

Information

13.06.2022 15:16 (GMT+02:00)

Buyer

Skatteetaten Skatteetaten
Ida Blix Ida Blix
Postboks 9200 Grønland
0134 OSLO
Norwegen
974761076

Short description

Skatteetaten har en sentral rolle i det norske samfunnet gjennom sitt ansvar for fastsetting og innkreving av skatter og avgifter. Skatteetaten ajourfører også det sentrale folkeregisteret. Forvaltningen av store mengder informasjon om virksomheter og enkeltpersoner stiller høye krav til informasjonssikkerhet og krever at skatteetaten klarer å tilpasse seg det digitale trusselbildet.

Informasjonssikkerhet i Skatteetaten er viktig for å sikre tillit og respekt hos borgerne. Skatteetaten sender derfor ut denne markedsundersøkelsen for å undersøke om det finnes relevante verktøy for sertifikatovervåking og -administrasjon som kan dekke Skatteetatens behov. Sertifikater er en viktig del av sikkerhetsmekanismene som brukes, og det er ofte kritisk at tjenester som benytter sertifikater får tak i sertifikatinfrastrukturen. Det er også viktig at sertifikater ikke går ut på dato innen de fornyes, og at endringer på disse overvåkes.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Markedsundersøkelse - sertifikatovervåking for Skatteetaten.docx 53 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen