Oppimateriaalien hankintakanava digitaalisille ja painetuille oppimateriaaleille ja niihin liittyville oheismateriaaleille ja -tarvikkeille

Information

03 - Contract award notice
Offenes Verfahren
13.02.2020 09:33 (GMT+01:00)

Buyer

Kuntien Tiera Oy Kuntien Tiera Oy
Tammasaarenkatu 3
00180 Helsinki
Finland
2362180-3

Assignment text

Hankinnan kohteena on oppimateriaalien hankintakanava Kuntien Tiera Oy:lle (Tiera), sen asiakkaille sekä Vantaan kaupungille. Tiera ja Vantaan kaupunki kilpailuttivat hankinnan yhteishankintana siten, että Tiera laati toimittajan kanssa oman puitesopimuksen hankintakanavapalvelusta, jonka perusteella Tieran asiakkaat voivat liittyä palvelun käyttäjiksi. Vantaan kaupunki laatii valitun toimittajan kanssa oman erillisen hankintasopimuksen. Toimittaja ja Tieran asiakkaat sopivat puitesopimukseen perustuvalla erillisellä liittymissitoumuksella palvelun käytöstä. Kilpailutuksen voittanut tarjoaja laatii tarvittaessa erilliset sopimukset tuotetoimittajien ja muiden alihankkijoidensa kanssa. Toimittaja vastaa oppimateriaalien hankintakanavassa tarjolla olevien tuotteiden tuotetoimittajista, niiden sopimuksista ja hallinnasta. Puitejärjestelystä kiinnostuneet asiakkaat ja arvioidut vuosivolyymit ja hankinnan arvioitu kokonaisarvo on ilmoitettu tarjouspyynnön liitteessä 9.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen