Internett- og TV-tjenester til Stortingets pendlerboliger

Information

Offentligt udbud
27-06-2016 08:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Øystein Karlsen Øystein Karlsen
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Norge
971524960

Tildelingsinformationer

Stortingets administrasjon eier og forvalter 143 leiligheter for utlån til utenbys stortingsrepresentanter.

Leilighetene (se oversikt over adresser i konkurransegrunnlagets del II Bilag 1 pkt. 6) har i dag avtale om levering av internet og TV-signaler under en avtale som er i ferd med å løpe ut, og det utlyses derfor ny konkurranse om levering til disse leilighetene.

Et viktig formål er å ha en felles løsning, og det kreves derfor at leverandører kan dekke alle leiligheter. Enkelte av leilighetene har IP-basert adgangskontroll, og leverandørens løsning må støtte dette (se del II bilag 1).

Alle abonnement skal driftes og støttes av Leverandør, og Stortingets administrasjon har kun ansvar for egen eksisterende infrastruktur (se del II bilag 1).

Stortingets administrasjon ønsker å gi sine beboere tilgang til enkel og fremtidsrettet funksjonalitet innenfor internet samt fjernsyn med et innhold som er relevant for politikerne i sitt virke i Stortinget. Det skal på den bakgrunn inngås en avtale hvor tilbyder inngår avtale med Stortingets administrasjon om å tilby en grunnpakke med høyhastighets internet og ett tilstrekkelig utvalg tv-kanaler, mens den enkelte beboer (i avtalen benevnt sluttbruker) skal ha mulighet til selv å bestille tilleggstjenester som f.eks. internet med høyere hastighet, større kanalvalg m.v.

Det vil stilles forventninger til høy servicegrad og tilgjengelighet i en enhetlig løsning.

For flere av leilighetene fins det eksisterende infrastruktur som kan benyttes vederlagsfritt av leverandør, se oversikt i del II Bilag 1.



Kontraktstildeling
Tittel: Internett- og TV-tjenester til Stortingets pendlerboliger
Dato for kontraktstildeling: 21-06-2016
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Viken Fiber AS, Grønland 70B, 3045 Drammen, DK.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark