Rammeavtale for analyser av såkorn og frøkvalitet

Information

27-02-2015 22:25 (GMT+01:00)

Indkøber

Bioforsk Bioforsk
Børge Jensen Børge Jensen
Frederik A. Dahls vei 20A
N-1432 Ås
Norge
988 983 837

Tildelingsinformationer

Bioforsk søker et laboratorium som har nødvendig kompetanse og laboratoriefasiliteter for å kunne utføre følgende analyser av såkorn, samt frø av grønnsaker og gras med høy kvalitet i leveransen og lav feilmargin:

•spiring: måling av maksimalt spiringspotensiale, spirehastighet, spiretreghet og bestemmelse av spiredyktige frø ved tetrazolium-analyse, samt beiseeffekt ved prøvebeising

•renhet: innhold av rent frø, ugrasfrø, fremmed kulturfrø og avfall

•sunnhet: identifikasjon av frøoverførte sopper, som bl.a. arter innen slektene Fusarium, Microdochium, Pyrenophora, Stagonospora, Bipolaris, Ustilago, Tilletia, Botrytis, Aschochyta, Sclerotinia, Alternaria, Cladosporium, Colletotrichum, samt andre soppslekter/arter som kan være aktuelle (dvs. det kreves kompetanse i mykologi).

I tillegg til selve analysene inkluderer oppdragene ofte faglige vurderinger av resultatene. Dette er vurderinger av mer rutinemessig karakter basert på anerkjent, forskningsbasert kunnskap. Faglige vurderinger som har karakter av nyutvikling/forskning, foretas av Bioforsk etter avtale med leverandøren.

Leverandøren må ha personell som har høyere utdanning innen plantevitenskap på minimum masternivå. I tillegg må de som gjennomfører analysene, ha kompetanse innen mykologi og frøteknologi.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for analyser av såkorn og frøkvalitet
Dato for kontraktstildeling: 01-03-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Kimen Såvarelaboratoriet AS987003995, Merveien 12, 1430 Ås, NO.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark