Pasientvarslingssystem og velferdsteknologi for sykehjem og omsorgsboliger i Tromsø kommune

Information

02 - Voluntary contract notice
03-02-2015 10:06 (GMT+01:00)
19-02-2015 12:00 (GMT+01:00)
Nej

Indkøber

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Stig Arve Nordby Stig Arve Nordby
Rådhusgata 2
9008 TROMSØ
Norge
940101808

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Hei og takk fra deltagelsen på konferansen.

På bakgrunn av denne åpne dialogkonferansen vil vi invitere interesserte leverandører til å beskrive sine løsninger på utfordringene beskrevet i notatet. Målet er å få best mulig kunnskap om mulighetsrommet og alternative løsninger, slik at det kan utarbeides en kravspesifikasjon som er fremtidsrettet. Gjennom at leverandørene får presentert sine løsninger, planer og visjoner, så sikrer vi også at bransjen blir hørt. Tilbakemeldingene vil behandles som forretningshemmelighet.

Det er ønskelig at de løsningsforslag som blir presentert er beskrevet på et overordnet og mest mulig funksjonelt nivå. De som ønsker å presentere sine løsningsforslag vil få anledning til å sende inn en skriftlig beskrivelse (ikke mer enn 5 A4-sider) samt foreta en muntlig presentasjon i dialogkonferansens del 3 (en til en møter, se tidsplan nedenfor). Det er også mulig å sende inn svar på beskrevne utfordringer uten å delta i en til en - møtene.

Ideer som kommer frem i denne prosessen vil bli kunne brukt i både utarbeidelse av kravspesifikasjonen og i senere anskaffelser. Disse anskaffelsene vil bli gjennomført som en etterfølgende prosess i henhold til lov og forskrift om offentlige anskaffelser.

For å se konferansen på nytt kan dere benytte følgende lenke:

Tromsø kommune:        http://tromso.kommunetv.no/bruker/pages/live.aspx?lid=1602&bid=2

Youtube:                            https://www.youtube.com/watch?v=qsPPkI3f6U4

 

Vi legger ved alle presentasjoner, samt oversikt over deltagerne på konferanse.

Vi har også lagt ved bestiller dokument for Otium og  støtteark

Her er lenke til strategi for utvikling av helsebygg: http://www.tromso.kommune.no/helse-strategi-for-utvikling-av-eiendommer-til-helse-og-omsorg.5418226-121711.html

 

Referat fra dialogen kommer denne uke og sendes ut via Mercell.

Papirer som ble sendt ut før dialogkonferansen legges ut slik at ev. nye tilbydere kan se grunnlaget for konkurransen (se vedlegg).

Etter frist for innsending, 19.02 kl. 12.00, vil Tromsø kommune sette opp møteplan for en til en møter og invitasjon vil bli sendt ut.

Hvis noen vil ha en til en møter på videokonferanse/Lync kan dere oppgi dette ved innsending.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark