Leie av rack i datahall

Information

02 - Udbudsbekendtgørelse
Offentligt udbud
04-06-2014 15:36 (GMT+02:00)
24-06-2014 12:00 (GMT+02:00)
18-06-2014 12:00 (GMT+02:00)
Nej

Indkøber

Statens Pensjonskasse Statens Pensjonskasse
Erik Momrak Erik Momrak
Slemdalsveien 37
0373 OSLO
Norge
974760967

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Seksjon IT-datasenter skal sikre at SPK har en effektiv, stabil og tilgjengelig infrastruktur med basis i SPK sine arkitekturprinsipper og tjenestenivåavtaler.
SPK har 200 servere hvorav ca. 90% av serverne er virtuelle. Ca. halvparten av klientene benytter Citrix XenApp eller VMware VDI som sitt arbeidsverktøy.

SPK har i dag totalt 3 datarom fordelt på 2 fysiske lokasjoner med ca. 100 meters avstand. Primært datarom og datarom for utvikling /test ligger i direkte tilknytning til hverandre. 
Sekundær datarom ligger i et annet bygg.
SPK ønsker å plassere ut sekundærlagring, backup og sentrale domenekontrollere i et sekundært datarom/rack.

Hensikten er å sikre at data er lagret på to fysiske lokasjoner, og at vi har et utgangspunkt for en god kontinuitetsløsning hvis katastrofe skulle slå ut kontorlokalene  
===============================================================================================================

Alle tilbud skal leveres elektronisk ved bruk av elektronisk signatur via Mercell-portalen, www.mercell.no, innen tilbudsfristen.
Tilbud som leveres på en annen måte vil bli avvist. Systemet tillater ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp.
 For sent innkomne tilbud vil bli avvist.

 

Har tilbyder spørsmål til SPK vedrørende denne konkurransen, må spørsmålene stilles via kommunikasjonsmodulen i Mercell for at all kommunikasjon skal loggføres.

 

Er tilbyder ikke bruker hos Mercell eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, eller hvordan tilbud skal innleveres, ta kontakt med Mercell Support:

support@mercell.com. Tlf: + 47 21 01 88 60.

 Innlevering av tilbud i Mercell krever elektronisk signatur. Tilbyder vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet.
 Elektronisk signatur kan for eksempel skaffes på www.commfides.com, www.buypass.no eller www.bankid.no.
 Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
Dersom tilbyder har spørsmål vedrørende dette vennligst kontakt Mercell support.

 Vi anbefaler at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp 

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark