System for alumnivirksomhet, karriereformidling og kontaktbehandling

Information

Offentligt udbud
20-12-2011 09:41 (GMT+01:00)
30-01-2012 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Universitetet i Stavanger Universitetet i Stavanger
Espen Haavardsholm Espen Haavardsholm
Kjell Arholms gt. 41,
4036 Stavanger
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Universitetet i Stavanger (UiS) ønsker å inngå en avtale for kjøp av system for alumnivirksomhet, karriereformidling og kontaktbehandling.

Høsten 2007 ble det avholdt anbudskonkurranse og UiS inngikk avtale om et system for alumni - et eget nettsted for tidligere studenter. Gjennom nettverket kalt UiS Alumni fikk alumner mulighet til å holde kontakten med universitetet og andre alumner ved å registrere seg. Systemet ga universitetet mulighet til å målrette faglige nyheter, markedsføre arrangementer og formidle tilbud innen etter- og videreutdanning. Det ble også opprettet et eget jobbtorg for stillingsformidling.

I denne forespørselen søkes det om tilbud på å videreføre et nettbasert system for studenter, alumner og eksterne kontakter. Tilbudet skal være inklusiv installasjon/etablering, tilpasning til inndeling i målgrupper og drift/hosting av systemet.

For å motta mer informasjon om denne Konkurransen, inkludert eventuelle tillegg og/eller avklaringer vedrørende denne konkurransen og/eller spørsmål vedrørende anbudet, må du registrere din interesse for å delta i Konkurransen på følgende nettside: https://www.eu-supply.com. Tilbud skal leveres via https://www.eu-supply.com.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=246201.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark