Ulkomailta rekrytoinnin palvelut dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS)

Information

Begrænset udbud
09-02-2024 09:27 (GMT+01:00)
07-03-2028 09:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Heidi Lihr Heidi Lihr
PL 700
00099 Helsingin kaupunki
Finland
0201256-6

Kort beskrivelse

Helsingin kaupunki pyytää osallistumishakemuksia ulkomailta rekrytoinnin palvelut dynaamiseen hankintajärjestelmään. Hankintailmoituksella perustetaan dynaaminen hankintajärjestelmä. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat. Järjestelmään ilmoittautuminen ei sido ehdokasta. Ehdokas voi valita, mihin järjestelmän sisällä järjestettäviin kilpailutuksiin osallistuu. Dynaamiseen hankintajärjestelmään (DPS) voi jättää osallistumishakemuksia koko sen keston ajan.

Dynaamisen hankintajärjestelmän ulkomailta rekrytoinnin palveluiden kohteena ovat mm. ryhmien ja yksittäisten työntekijöiden rekrytoinnit, työnhakijan soveltuvuuteen liittyvät selvitykset ja tarkastukset sekä lähtömaakoulutukset, ulkomailta rekrytoitavien työntekijöiden lupaprosessien edistäminen ja matkajärjestelyt, asettautumispalvelut, viranomaisasioinnissa ja arjessa avustamiset, kotoutumisen tuki, ulkomailta rekrytoinnin kehittäminen ja valmennus vastaanottavalle työyhteisölle. Hankinnan kohde on kuvattu laajemmin liitteessä Palvelukuvaus.

Dynaaminen hankintajärjestelmä on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa palveluntuottajat hakeutuvat hankintajärjestelmään jättämällä osallistumishakemuksen. Toisessa vaiheessa Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset voivat hankkia ulkomailta rekrytoinnin palveluita nyt perustettavan dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisinä kilpailutuksina.

Tämä dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa neljä (4) vuotta 2024-2028.

Filer

Navn Størrelse
Ulkomailta rekrytoinnin palvelut dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS).pdf 422 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark