Arkkitehti- ja pääsuunnittelu/ Louhoskuja

Information

Offentligt udbud
22-12-2021 17:10 (GMT+01:00)
12-01-2022 13:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Tampereen Vuokra-asunnot Oy Tampereen Vuokra-asunnot Oy
Mikko Töyrylä Mikko Töyrylä
Puutarhakatu 8
33210 Tampere
Finland
1611289-1

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Asuinkerrostalon arkkitehti- ja pääsuunnittelu
TVA on varannut Tampereen kaupungin omistaman vuokratontin Hervannasta (Hervanta-7211-9). Tontti on osa asuinkerrostalojen korttelialuetta, yhteensä kokonaisuudessa on neljä asuinkerrostalotonttia. Korttelialueeseen sisältyy myös yksi asumista palveleva yhteiskäytöissä oleva tontti sekä yksi autopaikkojen korttelialuetta oleva tontti.

TVA:lle luovutettavan tontin pinta-ala on 1391 m2 ja rakennusoikeus 3350 k-m2. Tontille voi rakentaa enintään kahdeksankerroksisen asuinrakennuksen. Rakennus on yksiportainen. Asuntojakauma tulee olemaan monipuolinen ja asuntojen keskikoko 45-48 m2. Autopaikat sijoitetaan alueen pysäköintirakennukseen ja korttelialueen yhteiskäytössä olevalle tontille tontille sijoitetaan yhteisiä asumista palvelevia tiloja ja varusteita.

TVA:n hankkeen arkkitehti- ja pääsuunnittelu kilpailutetaan julkisena hankintana. Suunnittelukokonaisuus sisältää TVA:lle osoitettavan tontin osuuden. AH- ja LPA-tontin osuudet eivät sisälly suunnittelusopimukseen. Korttelialuuen muuden rakennusten arkkitehtisuunnitelmat on jo tehty ja tämän TVA:n hankkeen suunnitelmat on yhteensovitteva niihin , jotta korttelikokonaisuudesta tulee yhteinäinen ja alueen suunnittelutavoitteiden mukainen.

Suunnittelun laajuus on hyvän rakennustavan, suunnittelukäytännön ja nykyaikaisten laatuvaatimusten mukainen. Suunnittelijan on varauduttava toteuttamaan suunnittelu mallintamalla.

TVA:n kohteen rakennustyöt kilpailutetaan erillisenä hankkeena.

Hankkeen suunnittelu käynnistetään mahdollisimman nopeasti suunnittelijavalintapäätöksen jälkeen.

Arkkitehtisuunnittelun laajuus on arkkitehti- ja pääsuunnittelu kokonaisuudessa hankkeen alusta rakennuksen käyttöönottoon asti.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark