Nasjonal responssenterløsning for digitale trygghetsalarmer, med tilhørende nasjonale rammeavtaler for digitale trygghetsalarmer

Информация о тендерe

01 - Предшествующее информационное Уведомление
10.08.2015 11:36 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Gunnvor Juell Sørvig Gunnvor Juell Sørvig
Rådhusgata 18, 4611 Kristiansand
Postboks 417 Lund

4604 KRISTIANSAND S
Норвегия
963296746

Закупочный конкурс прерван

Информация о тендере

Kristiansand kommune skal på vegne av Helsedirektoratet anskaffe (1) en responssenterløsning for digitale trygghetsalarmer, med tilhørende (2) nasjonal rammeavtale for anskaffelse av teknologi. Hensikten er å gi norske kommuner en mulighet til raskt å kunne skifte fra analoge til digitale trygghetsalarmer i perioden frem til den nasjonale IKT-arkitekturen for velferdsteknologi er besluttet og implementert.

 

1: Nasjonal responssenterløsning for digitale trygghetsalarmer

2: Nasjonal rammeavtale for digitale trygghetsalarmer

All kommunikasjon tilknyttet denne kunngjøringen skal foregå via Mercell-portalen, www.mercell.no.Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.
Når en er inne på konkurransens nettside velges fanebladet Kommunikasjon.Klikk deretter på ikonet "Ny melding" i menylinjen. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og trykk deretter på ikonet "Send" . Oppdragsgiver mottar så meldingen.
Dersom spørsmålet angår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved å gi svaret som en tilleggsinformasjon. 

Alle interesserte bes registrere seg for påmelding til informasjonsmøte og for å få tilleggsinformasjon, som er tilgjengelig under fanebladet Kommunikasjon og deretter underfanebladet Tilleggsinformasjon. Du vil også få en e-post med en link til tilleggsinformasjonen.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00