Nasjonal responssenterløsning for digitale trygghetsalarmer, med tilhørende nasjonale rammeavtaler for digitale trygghetsalarmer

Information

01 - Prior Information Notice
8/10/2015 11:36 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kristiansand kommune Kristiansand kommune
Gunnvor Juell Sørvig Gunnvor Juell Sørvig
Rådhusgata 18, 4611 Kristiansand
Postboks 417 Lund

4604 KRISTIANSAND S
Norway
963296746

Tender is cancelled

Short description

Kristiansand kommune skal på vegne av Helsedirektoratet anskaffe (1) en responssenterløsning for digitale trygghetsalarmer, med tilhørende (2) nasjonal rammeavtale for anskaffelse av teknologi. Hensikten er å gi norske kommuner en mulighet til raskt å kunne skifte fra analoge til digitale trygghetsalarmer i perioden frem til den nasjonale IKT-arkitekturen for velferdsteknologi er besluttet og implementert.

 

1: Nasjonal responssenterløsning for digitale trygghetsalarmer

2: Nasjonal rammeavtale for digitale trygghetsalarmer

All kommunikasjon tilknyttet denne kunngjøringen skal foregå via Mercell-portalen, www.mercell.no.Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.
Når en er inne på konkurransens nettside velges fanebladet Kommunikasjon.Klikk deretter på ikonet "Ny melding" i menylinjen. Skriv inn informasjon til oppdragsgiver og trykk deretter på ikonet "Send" . Oppdragsgiver mottar så meldingen.
Dersom spørsmålet angår alle tilbydere vil oppdragsgiver besvare dette anonymisert ved å gi svaret som en tilleggsinformasjon. 

Alle interesserte bes registrere seg for påmelding til informasjonsmøte og for å få tilleggsinformasjon, som er tilgjengelig under fanebladet Kommunikasjon og deretter underfanebladet Tilleggsinformasjon. Du vil også få en e-post med en link til tilleggsinformasjonen.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00