Oversettingstjenester norsk-russisk/russisk-norsk

Информация о тендерe

Open procedure
02.07.2012 14:44 (GMT+02:00)
23.08.2012 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Riksrevisjonen Riksrevisjonen
Bjørn Martin Ørvim Bjørn Martin Ørvim
Postboks 8130 Dep.,
0032 OSLO
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Det vil i september 2012 bli inngått en avtale mellom den norske Riksrevisjonen og Den russiske føderasjons riksrevisjon om å gjennomføre en hovedanalyse i prosjektet Riksrevisjonens undersøkelse av myndighetens arbeid med Arktisk råd. Prosjektet skal gjennomføres som en parallellrevisjon mellom flere av riksrevisjonene i Arktisk råds medlemsland. Norsk og russisk riksrevisjon vil fungere som sekretariat i denne revisjonen.

Det skal også gjennomføres en 3–årsoppfølging av Riksrevisjonens undersøkelse om strålingssikkerhet og beskyttelse av miljøet mot forurensning fra radioaktive kilder i Nordvest-Russland i løpet av 2012 og 2013. I tillegg kan det også bli aktuelt med en videre oppfølging av revisjonen av fiskeriforvaltningen i Barentshavet i denne perioden.

Riksrevisjonen ønsker i forbindelse med dette arbeidet å inngå parallelle rammeavtaler om oversettingstjenester fra norsk til russisk, og fra russisk til norsk. Da det i perioder kan være mye og krevende oversettingsarbeid, samt behov for hasteoppdrag, ønsker Riksrevisjonen å knytte til seg en hovedoversetter og en sekundæroversetter. På grunn av behovet for fleksibilitet i gjennomføringen av oppdraget ønsker vi også å tilknytte oss en tertiæroversetter.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=262224.

Закупочная документация

Название Объем
Avtale_om_konsulentbistand_og_konsulentoppdrag_i_Riksrevisjonen.docx 49 KB
HMS_Egenerklæringsskjema.pdf 19 KB
Konkurransegrunnlag_oversetter_29062012.pdf 359 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00