Konsulentbistand til analyse av teknologistatus, markedsstatus og utvikling for utslippsfri bygge- og anleggsvirksomhet, samt evaluering av Enovas støtteprogrammer på området

Информация о тендерe

12.02.2024 8:35 (GMT+01:00)
07.03.2024 13:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Enova SF Enova SF
Bjørn H. Aunøien Bjørn H. Aunøien
Brattørkaia 17A
7010 Trondheim
Норвегия
983609155

Closing date has passed.

Информация о тендере

Enova har siden 2017 hatt ulike støtteordninger rettet mot å redusere utslipp fra bygge- og anleggsvirksomhet. Gjennom de ulike støtteordningene har Enova støttet teknologi- og markedsutvikling med formål om å bidra til en raskere omstilling til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser. Blant teknologiene som har stått i sentrum er utslippsfrie anleggsmaskiner, samt infrastruktur for utslippsfri energiforsyning til bygge- og anleggsplass.

Enova ønsker å inngå en avtale om konsulentbistand til gjennomføring av en evaluering av det samlede programtilbudet til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser fra 2017 og frem til i dag. I tillegg ønsker Enova en analyse av teknologi- og markedsstatus og utvikling for sentrale teknologier og løsninger.

Formålet med anskaffelsen er å vurdere effekten av støtteprogrammene og i hvilken grad de har bidratt til ønsket markedsendring. I tillegg ønskes det at analysen av teknologi- og markedsstatus og forventet utvikling belyser sentrale utviklingstrender på området de siste årene og i årene fremover.

Oppdraget er todelt. Del 1 av oppdraget innebærer en analyse av teknologistatus, markedsstatus, samt forventet utvikling for utslippsfrie anleggsmaskiner og tilhørende energiløsninger. Del 2 innebærer en evaluering av Enovas samlede programtilbud for bygge- og anleggsplasser fra 2017 frem til i dag.

Se konkurransegrunnlaget for en nærmere beskrivelse av innhold og omfang for oppdraget.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00