Markedsundersøkelse: Innovasjonspartnerskap Kontrolltårn for planlegging og gjennomføring av operasjoner ved Oslo universitetssykehus HF

Информация о тендерe

Prior information notice
01 - Prior information notice
20.05.2021 8:07 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Kate-Mari Hagen Kate-Mari Hagen
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Норвегия
916879067

Информация о тендере

Oslo universitetssykehus (OUS) ønsker å utvikle fremtidens løsning for planlegging og gjennomføring av operasjonsvirksomheten. Nye løsninger som er tilpasset sykehus og våre omgivelser vil potensielt kunne ha stor betydning for styrket pasientsikkerhet, bedre effektivitet i pasientbehandlingen og en mer forutsigbar arbeidssituasjon situasjon for de ansatte. Våre behov i er i første rekke knyttet til prosessforbedring og automatisering i planleggingsprosessen fra det taktiske til det operative nivået.

I denne forbindelse søker OUS å komme i kontakt med leverandører, kompetanse- og forskingsmiljøer og andre aktører som kan være med å utvikle et system for planlegging, styring og gjennomføring av komplekse logistikk operasjoner.

Закупочная документация

Название Объем
Kontrolltårn - Invitasjon til markedsdialog.docx 1,20 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00