ELY-keskusten johdon asiakkuusajattelua vahvistavat työpajat

Информация о тендерe

Open procedure
19.02.2021 15:02 (GMT+01:00)
23.03.2021 15:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
KEHA-keskus KEHA-keskus
Susanna Hurmalainen Susanna Hurmalainen
PL 1000
50101 Mikkeli
Финляндия
2296962-1

Closing date has passed.

Информация о тендере

ELY-keskusten asiakkuusstrategia ja siihen liittyvä toimintasuunnitelma ovat valmistuneet vuonna 2020 (liite 1 ja 1.1).
Asiakkuusstrategia on laadittu yhteistyössä ELY-keskusten asiakkaiden, henkilöstön, johdon ja ohjaavien tahojen kanssa. Asiakkuusstrategiatyötä on toteuttanut asiakkuusverkosto.

Asiakkuusstrategia ja toimintasuunnitelma on esitelty ELY-keskusten johtoryhmille ja henkilöstölle.

Asiakkuusstrategian toimintasuunnitelmassa edetään vaiheittain. Ensimmäisenä toteutetaan nyt hankinnan kohteena olevat ELY-kohtaiset työpajat, joihin osallistuvat kunkin ELY-keskuksen johto ja esimiehet.

ELY-keskuksia on yhteensä 15 kpl ja niiden tehtävänä on edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskusten arvoja ovat asiakaslähtöisyys, osaaminen, yhteistyö ja avoimuus.

ELY-keskuksissa on kolme vastuualuetta:
- elinkeinot, työvoima ja osaaminen
- liikenne ja infrastruktuuri
- ympäristö ja luonnonvarat

Kolmen vastuualueen ELY-keskukset: Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Pohjois-Savo ja Kaakkois-Suomi.

Kahden vastuualueen ELY-keskukset (elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue sekä ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue): Häme, Kainuu, Pohjois-Karjala ja Etelä-Savo.

Yhden vastuualueen ELY-keskukset (elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue): Pohjanmaa ja Satakunta.

ELY-keskukset kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan. Keskuksia ohjaavat työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi sisäasiainministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, ympäristöministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö sekä Väylävirasto. ELY-keskukset toteuttavat myös Ruokaviraston, Maahanmuuttoviraston ja Business Finlandin tavoitteita.

ELY-keskukset on perustettu 1.1.2010 ja niihin on koottu entisten TE-keskusten, alueellisten ympäristökeskusten, tiepiirien, lääninhallitusten liikenne- ja sivistysosastojen sekä Merenkulkulaitoksen tehtäviä.

ELY-keskusten asiakkaita ovat henkilöasiakkaat, yritysasiakkaat ja yhteisöasiakkaat.

















Hankinta sisältää:

15 ELY-keskus kohtaista työpajaa, joiden kesto n. 3 h/tilaisuus. Työpajat toteutetaan pääsääntöisesti virtuaalisesti.

Tilaisuudet tulevat olemaan jossain määrin toisistaan poikkeavia johtuen ELY-keskusten kokoeroista, vastuualueiden määrän vaihtelusta, asiakkuuksien erilaisuudesta sekä eroista asiakaskokemuksen johtamisen nykytilassa.


Jokaisen tilaisuuden tulee sisältää ainakin seuraavat kokonaisuudet:

1. Alustus asiakaskokemuksen ja työyhteisökokemuksen merkityksestä

Jotta jokaiselle alueelle on mahdollista toteuttaa yksilöllinen ja kyseisen alueen todellisiin asiakkuuksiin pohjautuva tilaisuus, tulee toteuttajien tehdä hyvä taustatyö ELY-keskusalueeseen ja sen asiakkuuksia määrittäviin erityispiirteisiin liittyen.

2. Osallistuvien motivointi ja osallistava keskustelu

Tilaisuuksissa tulee oivalluttaa ja saada osallistujat pohtimaan mitä asiakaskokemus ELY-keskuksessa tarkoittaa ja mikä merkitys asiakaskokemukseen panostamisella on? Mitä hyödymme organisaationa? Mitä se tarkoittaa johtamiselle?

Tilaisuuksissa tulee Jäsentää asiakkuusajattelua ELY-keskusten toimintaympäristössä, muodostaan yhteistä ymmärrystä käytettävistä käsitteistä ja niiden merkityksestä, sitoa asiakkuusajattelua omaan johtamistyöhön: mitä tarkoittaa työssäni, mikä muuttuu?

3. Päätös

Tilaisuudessa sovitaan mihin sitoudumme tällä porukalla ja miten sitä seurataan? Mikä on seuraava askel?

4. Koonti

Tilaisuuksista toimitetaan kullekkin ELY-keskukselle ja sopimuksen yhteyshenkilölle yhteenveto. Kaikkien työpajojen toteuduttua sopimuksen yhteyshenkilölle toimitetaan yhteenveto keskeisimmistä kokonaisuuksista, havainnoista ja niiden pohjalta palveluntuottajan näkemykset kehittämissuosituksista.






Закупочная документация

Название Объем
ELY-keskusten johdon asiakkuusajattelua vahvistavat työpajat_liitteet.zip 1,80 MB
ELY-keskusten johdon asiakkuusajattelua vahvistavat työpajat.pdf 229 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00