2020-91Telefonitjenester til FKN - Dialogkonferanse

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
01.10.2020 07:42 (GMT+02:00)

Buyer

Møre og Romsdal Fylkeskommune Møre og Romsdal Fylkeskommune
Arnt Ove Hol Arnt Ove Hol
Fylkeshuset
Julsundvegen 9

6404 MOLDE
Norway
944183779

Short description

Fylkeskommunene Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark inviterer interesserte leverandører, underleverandører og utviklingsmiljøer til dialogprosess i forbindelse med utforming av ny rammeavtale for telefonitjenester til FKNord-samarbeidet.

Utgangspunktet er at oppdragsgiverne har flere behov, problemstillinger og erfaringer relatert til telefoni som man ikke ser åpenbare løsninger på, samt et ønske om å få informasjon om ny teknologi i markedet.

Formålet med dialogprosessen er å drøfte disse problemsstillingene med markedsaktørene og framskaffe informasjon om løsningsmuligheter. Oppdragsgiver ønsker en fremtidsrettet løsning som tar høyde for morgendagens telefoni- / kommunikasjonsløsninger. Denne informasjonen vil deretter inngå i grunnlaget for utforming av kravspesifikasjon og kontraktløsning for den etterfølgende åpne anbudskonkurransen.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00