2020-91Telefonitjenester til FKN - Dialogkonferanse

Informacija apie pirkimą

Prior information notice
01 - Prior information notice
2020-10-01 08:42 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Møre og Romsdal Fylkeskommune Møre og Romsdal Fylkeskommune
Arnt Ove Hol Arnt Ove Hol
Fylkeshuset
Julsundvegen 9

6404 MOLDE
Norvegija
944183779

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Fylkeskommunene Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark inviterer interesserte leverandører, underleverandører og utviklingsmiljøer til dialogprosess i forbindelse med utforming av ny rammeavtale for telefonitjenester til FKNord-samarbeidet.

Utgangspunktet er at oppdragsgiverne har flere behov, problemstillinger og erfaringer relatert til telefoni som man ikke ser åpenbare løsninger på, samt et ønske om å få informasjon om ny teknologi i markedet.

Formålet med dialogprosessen er å drøfte disse problemsstillingene med markedsaktørene og framskaffe informasjon om løsningsmuligheter. Oppdragsgiver ønsker en fremtidsrettet løsning som tar høyde for morgendagens telefoni- / kommunikasjonsløsninger. Denne informasjonen vil deretter inngå i grunnlaget for utforming av kravspesifikasjon og kontraktløsning for den etterfølgende åpne anbudskonkurransen.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva