Mobil plattform og applikasjoner

Hankinnan yleistiedot

Neuvottelumenettely
27.7.2016 13.25 (GMT+03:00)
25.8.2016 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Jernbaneverket Jernbaneverket
Morten Angell Berg Morten Angell Berg
Stortorvet 7
0155 Oslo
Norja
971 033 533

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Ny mobil applikasjon

Det skal utvikles en ny mobil applikasjon for å dekke dagens og fremtidens behov for alle kundegrupper. Applikasjonen skal ved lansering erstatte dagens app «Togtider», men ha i seg et bredere spekter av tjenester og løsninger. Applikasjonen blir en kunde- og trafikkinformasjonstjeneste designet for alle kundegrupper, med betalings- og informasjonstjenester for parkering av bil og sykkel, og kontakttjeneste hvor kunden kan nå Jernbaneverket med henvendelser og spørsmål. Prosjektet skal utrede bruken av wayfinding-løsninger både når det gjelder kundeinformasjons- og parkeringsløsningene, for å ta høyde for utviklingen innenfor disse teknologiene.

Jernbaneverket søker en teknisk utviklingspartner som kan bygge applikasjonen. De ulike innholdsdelene må behandles som «moduler» hvor den mobile applikasjonen (app/responsiv webside) utvikles som en portal der nye tjenester med sine baksystemer kan integreres/pekes til etterhvert som de blir klare. Den tekniske utviklingspartneren må ha kompetanse innenfor ulike teknologiske felt. Figuren under viser «veikartet» for prosjektet, hva vi må investere i av forberedende arbeid for å bygge en tjeneste som også vil fungere på lang sikt, og til slutt hvilke mulige moduler eller tjenester som Jernbaneverket ser for seg at skal integreres i plattformen på lengre sikt. Det er ønskelig med trinnvis lansering av innholdet, med første versjon av tjenesten klart for lansering innen 1. april 2017.

Elektronisk parkeringstjeneste (egen modul)

Parkering av sykkel og bil er viktig for de togreisende. En stor andel av dagens henvendelser til kundesenteret gjelder parkering. Å få etablert en elektronisk parkeringsløsning er høyt prioritert av departementet for å løse trafikkorker. En mobil plattform skal tilby betalingsløsning på en enkel måte for parkering som en del av togreisen. Det også et ønske å få sanntidsinformasjon på parkering med interaktive kart over parkeringsplassene, samt en personalisert P-tjeneste der kunden selv kan velge det han/hun trenger. Me

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600