Aksesspunkt til Tromsø kommune, Sommelyst skole

Hankinnan yleistiedot

02 - Hankintailmoitus
Avoin menettely
2.3.2016 9.45 (GMT+02:00)
15.3.2016 13.00 (GMT+02:00)
Ei

Hankintayksikkö

Tromsø Kommune Tromsø Kommune
Stig Arve Nordby Stig Arve Nordby
Rådhusgata 2
9008 TROMSØ
Norja
940101808

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

IT-Tjenesten – Tromsø kommune

 

Det er en av landsdelens største nettverk med ca. 16000 brukere, ca. 500 Aksess Svitsjer og ca. 1500 Trådløse baser.

På aksess svitsjer har vi modelltyper i hele spekteret, fra 2940 serien til 4500 serien og på trådløse baser har vi modellene 1131/1142/2602i/2702i.

Det er ønskelig med en enhetlig standard for utstyret vi benytter. Dette blant annet for å minimere kostnader mht interne ressurser slik som opplæring, anskaffelse av styringssystemer, men også for å kunne levere bedre tjenester til våre brukere.

Dette anbudet er ment for å få en innkjøpsavtale på utstyr til nettverk for aksess herav aksess svitsjer og trådløse aksesspunkt – med tilhørende tilbehør.

Trådløst nett

Tromsø kommune har investert store summer i å kunne levere gode og stabile trådløsnett og har således allerede et godt etablert driftsmiljø. Systemet baserer seg på «dumme» baser som får all sin konfigurasjon fra sentrale systemer. Det vil følgelig være et krav fra Tromsø kommune sin side at utstyr som her etterspørres kan integreres sømløst i det eksisterende system. Noe annet vil ikke være økonomisk forsvarlig.

Den etablerte løsningen baserer seg på redundant Cisco’s AIR CT-8510-controllere sentralt, mens Cisco Prime Infrastructure System Management benyttes for konfigurering og monitorering sammen med Cisco Mobility Service Engine.

Det skal her leveres tilbud på 95 aksesspunkt i henhold kravspesifikasjon for trådløse aksesspunkt.

Kablet nett

På samme måte som for trådløst nett har Tromsø kommune også gjort store investeringer på den kablede nettverkssiden. Likeså har vi et eksisterende system for håndtering av elektronikk til kablede nett og det vil følgelig være et krav fra Tromsø kommune sin side at utstyr som her etterspørres kan integreres sømløst i det eksisterende system. Noe annet vil ikke være økonomisk forsvarlig.

Den etablerte løsningen baserer seg på Cisco Prime Infrastructure System Management sammen med Cisco LMS 4.3 for monitorering, masseutsending av konfigurasjon, sentral backup av konfigurasjon og programvare.

 

 

Dynaamiset asiakirjat

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600