Utskiftning av laboratorieinstrumenter, Invitasjon til dialogmøte

Hankinnan yleistiedot

01 - Ennakkotietoilmoitus
2.12.2014 14.38 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Sørlandet Sykehus HF Sørlandet Sykehus HF
Sigmund Framnes Sigmund Framnes
Egsveien 100
4615 KRISTIANSAND S
Norja
983975240

Lyhyt kuvaus


Sørlandet Sykehus HF (SSHF) planlegger å starte en prosess med å anskaffe nye laboratorieinstrumenter ved en gradvis utskifting av de gamle.
Anskaffelsen vil omfatte avtale om kjøp av instrumenter og rammeavtale for kjøp av reagenser.<?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o /><?xml:namespace prefix = o />

Anskaffelsen vil bli gjennomført ved en eller flere åpne anbudskonkurranser. Anskaffelsen vil gjelde for alle tre sykehusene: Arendal, Kristiansand og Flekkefjord.

Som en del av forarbeidet for denne konkurransen ønsker SSHF å gjennomføre dialogmøter med leverandørmarkedet for å få oppdatert kunnskap om markedet i forkant av konkurransen.

Det er aktuelt å skifte ut store deler av instrumentparken innen alle laboratoriespesialiteter (medisinsk biokjemi, medisinsk mikrobiologi, immunologi – og transfusjonsmedisin og patologi). 

Sykehuset har utarbeidet en oversikt over analyseparken med aktivitet og alder på dagens instrumentpark. Tilgang til denne fåes ved å sende en forespørsel på e-post til sigmund.framnes@sshf.no

Sykehuset ønsker derfor å inviterer leverandører til dialogmøter for å bli informert/diskutere hva som skal til for å oppnå en optimal løsning på det fremtidige analysebehovet for alle fire fagområdene (medisinsk biokjemi, medisinsk mikrobiologi, immunologi – og transfusjonsmedisin og patologi .

Det vil i dialogmøtene legges vekt på hvorledes aktørene best mulig kan organisere den framtidige leveranse, samt hvilke øvrige tilliggende tjenester som kan tilbys.

Kontakt for informasjon og påmelding:

Leverandører som ønsker å bli invitert til dialogmøte, bes om å melde sin interesse på e-post til:

Sigmund.framnes@sshf.no innen 10. desember 2014 kl 1500.

Dialogmøter planlegges avholdt 20. -22. januar 2015 på sykehuset i Kristiansand.

Det vil bli avholdt møter med et begrenset antall leverandører hvor SSHF forbeholder seg retten til å gjøre et representativt utvalg blant de leverandører som melder sin interesse.

Agenda vil bli oversendt sammen med invitasjon til utvalgte deltakere.


Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600