Instrument til gass-konverterings laboratoriet

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
2.12.2013 18.34 (GMT+02:00)
16.12.2013 13.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Universitetet i Stavanger Universitetet i Stavanger
Espen Haavardsholm Espen Haavardsholm
Kjell Arholms gt. 41,
4036 Stavanger
Norja

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Det er planlagt å etablere et naturlig gass-konverterings laboratorium ved IPT på UiS. Som en katalytisk prosess i den mest betydningsfulle industrielle naturlige gass-konverterings prosessen, er det avgjørende at katalytisk karakteristikk-instrumenter er tilgjengelige. Ulike karakteristikk-teknikker blir brukt for å studere konverteringen, f.eks. TGA, XRD, SEM, TEM, TPR, TPD, kjemisorpsjon, TPO, BET, XPS, ICP, etc. Blant disse, TPR, TPD og kjemisorpsjon er de mest vanlige, men gir grunnleggende informasjon om konverterings-systemet. Et slikt instrument vil bli prioritert for gass-konverterings laboratoriet.

For å motta mer informasjon om denne Konkurransen, inkludert eventuelle tillegg og/eller avklaringer vedrørende denne konkurransen og/eller spørsmål vedrørende anbudet, må du registrere din interesse for å delta i Konkurransen på følgende nettside: https://www.eu-supply.com. Tilbud skal leveres via https://www.eu-supply.com.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=311971.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600