RIE - Anbudskonkurranse - Rammeavtaler for konsulenttjenester

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
16.5.2024 16.11 (GMT+03:00)
2.10.2023 11.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Kirkelig fellesråd i Oslo Kirkelig fellesråd i Oslo
Christina Ulrichsen Christina Ulrichsen
Akersbakken 32
0172 Oslo
Norja
976987608

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Åpen anbudskonkurranse etter forskriftens del I og III for anskaffelse av rammeavtaler for konsulenttjenester på fagområdet Rådgivende Ingeniør Elektro/RIE konsulenttjenester. Denne anskaffelsen gjelder inngåelse av parallelle rammeavtaler innen rådgivende ingeniørtjenester elektro, for typiske tjenester på fagområdet RIE. Arbeidene utføres enten etter medgått tid eller som fastprisoppdrag basert på faste priser. Det legges til grunn som et uforpliktende estimat timebaserte oppgaver på totalt ca. 400-500 timer pr. år for dette fagområdet. Rammeavtalene planlegges inngått med tre -3 leverandører innenfor fagområdet, forutsatt tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud. Rammeavtalene inngås for 2 år, med ensidig opsjon på 1 + 1 forlengelse, og har en estimert, ikke bindende (se nærmere opplysninger) totalverdi på 2,0 MNOK pr år.

Åpen anbudskonkurranse etter forskriftens del I og III for anskaffelse av rammeavtaler for konsulenttjenester på fagområdet Rådgivende Ingeniør Elektro/RIE konsulenttjenester. Formålet med anskaffelsen er å inngå parallelle rammeavtaler på konsulenttjenester, knyttet til små og store oppdrag på kirkene- og de andre eiendommene/byggene våre. Rammeavtalene kan benyttes av aktuelle avdelinger, seksjoner m.m. i Kirkevergens og KfiOs administrasjon, for ulike oppdrag.

Fagområdet for denne anskaffelsen er: Rådgivende Ingeniør Elektro/RIE.

Denne anskaffelsen gjelder inngåelse av parallelle rammeavtaler innen rådgivende ingeniørtjenester elektro, for typiske tjenester på fagområdet RIE. Arbeidene utføres enten etter medgått tid eller som fastprisoppdrag basert på faste priser. Det legges til grunn som et uforpliktende estimat timebaserte oppgaver på totalt ca. 400-500 timer pr. år for dette fagområdet.

Rammeavtalene planlegges inngått med tre -3 leverandører innenfor fagområdet, forutsatt tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud.

Parallelle rammeavtaler for andre konsulenttjenester/rådgivende ingeniørtjenester og byggeledelse, planlegges inngått gjennom egne anbudskonkurranser i separate kunngjøringer.

Anslått omfang/oppdragsmengde:

Alle beløp er eksklusive mva. Rammeavtalene har en estimert totalverdi på 2,0 MNOK pr år.

Oppdragsgiver presiserer at tallene kun er estimerte, og at faktisk verdi vil kunne variere fra år til år. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver.

Rammeavtalenes maksimale samlede verdi vil imidlertid ikke kunne overstige 10 MNOK over fire år. Verdien er ikke bindende for oppdragsgiver.

Avrop finner sted etter hvert som oppdragsgivers behov materialiserer seg.

Leverandørene må være oppmerksomme på at endringer i økonomiske- og/eller politiske rammebetingelser kan medføre at estimert antall oppdrag økes/reduseres.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600