Invitasjon til dialogmøte om nasjonale prøver i regning

Hankinnan yleistiedot

2.11.2022 13.04 (GMT+02:00)
5.12.2022 13.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norja
970018131

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Vi vil som første steg i utlysningsprosessen gjennomføre en markedsdialog. Vi inviterer derfor utvalgte fagmiljø til å komme med innspill og råd før konkurransen utlyses. Mer informasjon om markedsdialog kan dere finne her.
Udir ønsker innspill på hvordan nasjonale prøver i regning kan ivareta formålet om underveisvurdering og kvalitetsutvikling på best mulig måte i fremtiden. Det er ingen endringer i formålet med prøvene eller i forskriften som regulerer nasjonale prøver. Vi viser til forskrift til opplæringsloven §2-5:
Utdanningsdirektoratet fastset, på oppdrag frå departementet, nasjonale prøver som skal gi kunnskap om elevane sine grunnleggjande ferdigheiter i lesing, rekning og engelsk. Informasjonen frå prøvane skal gi grunnlag for undervegsvurdering og kvalitetsutvikling på alle nivå i skolesystemet. Det er obligatorisk for elevane å delta i slike prøver. Skoleeigaren skal sørgje for at prøver etter første ledd blir gjennomførte. Utdanningsdirektoratet kan behandle personopplysningar om deltaking i og om resultat frå nasjonale prøver når det er nødvendig for formål som omtalt i første ledd, jf. opplæringslova § 14-4 andre ledd. Utdanningsdirektoratet kan levere ut resultat frå prøver for den enkelte eleven til den skolen eleven går på.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Dialogmøte regning.docx 56 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600