Translation Services

Hankinnan yleistiedot

Sopimuksen tekeminen ilman ennakkoon Euroopan unionin virallisessa lehdessä julkaistua tarjouskilpailukutsua jäljempänä luetelluissa tapauksissa (täyttäkää liite D1)
9.3.2022 13.29 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

STIFTELSEN GRID-ARENDAL STIFTELSEN GRID-ARENDAL
Eivind Halaas
P.O. Box 183
4802 Arendal
Norja
977182697

Hankintapäätös

Tjenester til GRID-Arendal som en langvarig partner av UNEP er søkt for å gi sin institusjonelle støtte og ekspertise til arbeidet til TCIS. Målet med SSFA er å tilby profesjonelt personell innen områdene seniorekspertrådgivning, ekspertrådgivningstjenester samt oversettelsestjenester til TCIS.

Aktiviteter

I tråd med konvensjonens arbeidsprogram for 2022-2023, planlegges ulike aktiviteter for 2022-året, blant annet langs ratifiseringen og implementeringen av de vedtatte protokollene (Aktau-protokollen, Moskva-protokollen, Ashgabat-protokollen, Moskva-protokollen og EIA-protokollen). videre utarbeidelse av utkastet til protokoll om overvåking, vurdering og informasjonsutveksling samt oppgradering og vedlikehold av Kaspiske miljøinformasjonssenter. Gitt det ovennevnte, er profesjonelt personell som arbeider under tilsyn av koordinatoren for TCIS pålagt å betjene avtalepartene for å utføre aktiviteter som er skissert i arbeidsprogrammet for 2022-2023.



Kontraktstildeling

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600