Invitasjon til informasjonsmøte for leverandører av automasjonsløsninger til bakteriologi (Entreprise 9230) - Nytt sykehus i Drammen

Hankinnan yleistiedot

Ennakkotietoilmoitus
01 - Ennakkotietoilmoitus (1)
12.5.2021 13.52 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Sykehusbygg HF Sykehusbygg HF
Turid Bergum Steig Turid Bergum Steig
Holtermannsv 1
7030 TRONDHEIM
Norja
814630722

Lyhyt kuvaus

PNSD inviterer herved til informasjonsmøte for leverandører av automasjonsløsninger til bakteriologi. Formålet med møtet er å få oppdatert status når det gjelder analysesortiment og muligheter fra manuelle arbeidsprosesser til automasjon pr 2021.
PNSD ønsker at leverandørene presenterer dagens, fremtidige produkter, samt løsninger til hva de anser å kunne bidra med til optimal drift av en slik automasjonsløsning i et moderne sykehus. Samtidig anses denne dialogen med leverandørene å være et godt forum for å drøfte leverandørenes erfaringer med automatisering av manuelle rutiner i laboratoriet, samt gi tips og innspill til hva som er viktig å vektlegge når det gjelder denne typen anskaffelser.
Informasjonsmøtet ønskes gjennomført med leverandører som har vært leverandører og som har levert og/eller bygget og satt i drift automasjonsløsninger for bakteriologi på mikrobiologiske laboratorier i Europa de siste 3 år.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600