PC-traller til kliniske mobile arbeidsstasjoner til helseforetakene i Helse Vest

Hankinnan yleistiedot

3.5.2021 14.25 (GMT+03:00)
13.4.2021 0.59 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Khiem Duc Tran Khiem Duc Tran
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norja
916879067

Hankinta on peruttu

Lyhyt kuvaus

Det inviteres herved til markedsdialog i forbindelse med saksnummer 2021/570 anskaffelse av PC-traller til kliniske mobile arbeidsstasjoner med og uten låsbare medisinskuffer.

Helse Vest jobber med å standardisere utstyrsparken knyttet til kliniske mobile arbeidsstasjoner. Det skal inngås rammeavtale for PC-traller til kliniske mobile arbeidsstasjoner som ikke dekkes av eksisterende rammeavtaler. Dette gjelder mobile arbeidsstasjoner som skal brukes i kliniske situasjoner/lokaler, men hvor det ikke er behov for at trallene oppfyller krav til sertifisering som medisinsk utstyr. Trallen skal brukes til både klient-PC-er med ekstern skjerm og alt-i-ett-PC-er. Trallen skal være helt mobil, og må kunne operere trådløst, dvs. uten å være tilkoblet kablet strøm.

I tillegg ønsker Oppdragsgiver å undersøke mulighetene for låsbare medisinskuffer på trallene. Det er spesielt interessant å se alternative løsninger for å låse opp/låse skuffene.  Dette kan være gjennom programvare tilknyttet eksisterende infrastruktur, eller annen hardwareløsning. Det må også være funksjonalitet for nødåpning av skuffer ved hjelp av nøkkel.

Hankinta-asiakirjat

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600